Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kankam demek istediğimi galiba anlamadın. Şuan baştaki kişi yerine geçmeye çalışan zamanında eğitim görmüş fakat bu toplum yüzünden o kişileri üst kademeye çıkarmayan bir ülkenin üyesisin. Senin dediklerin eğitim görmemiş kişiler için örnek burada daha dediğimi başka konulara çekip laf cambazlığı yapmanı önermiyorum.

Altyapı deyince internetten başka birşey bilmeyen arkadaşa beyin arıyoruz.

Telefonu çıkar mı? Gerçekten hastasın başka açıklaması olamaz. İki saattir tek kişiye algı yapıyordunuz sözde ülkesini seven arkadaşlar. Dediğim gibi Mansur'dan da Ekrem'den de bir cacık olmaz. Tayyip'ten de olmuyor. Tek çare zafer partisi. şimdi de ümit özdağ algısı yaparsınız doğru hocam.

Altyapı deyince internetten başka birşey bilmeyen arkadaşa beyin arıyoruz.
Altyapı örnek olarak en çok öne çıkan şeyi belli etmek istemiş buna karşı çıkman çok boş bir iş.

"Milletin vergisiyle" terimini kullanıp duyar kasacağını biliyordum. CHP' olsun, "şu" parti olsun biliyoruz ki bu ülkenin ekonomisi en temelde vergilerle dönecek. Bu bütün dünya ekonomileri için aynı. Bakarsanız çoğunlukla sadece ada ülkelerinin ekonomileri halkın vergileriyle dönmüyor. Sel için ise yerel belediyeler ilgileniyor ve kanıtın zaten yok. Altyapı yatırımları hakkında yazdım zaten.

Zafer partisininde mümkün olsaydı Mansur Yavaş'ı aday edeceği gerçeği senin açından trajikomik her halde.

Hahaha gerçekten karşındaki insana hasta demekten başka bir savunma yapamıyorsun. Cahillik diye buna derim.

Karşı argüman yazdım ya sana geri dönüp de oku.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…