Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anlatmaya çalıştığım şey de bu zaten hocam fakat en ufak Mansur'un Ekrem'in yanlışlarından bahsedince aktroll ilan ediyorlar. Tek insana bilgisayar algısı yapıyorlar böyle olduğu sürece oylar sürekli bölünür ve tayyip kazanır. Mantıklı çözüm artık CHP mhp akp algısından kurtulup başka partilere yönelmek ne mansur ne Ekrem'miş arkadaş ya sanırsın hatasız.

Lütfen Mansur Yavaş'ın hatasını açıklayın ben bu konuyu terk edeceğim.

Sen bir restorandan "paranla" yemek aldığında restoran sahibi "Ben bu adamları doyurdum, ben tanrıyım, bana tapın." derse ne dersin? Biliyorum, senin için çok komplike bir örnek oldu ama belki anlarsın. Ankara'yı 25 yıl boyunca jelibon fatihi yönetti. Hani nerede onun yaptığı altyapı? Sellerin sorumluları da mı askerlik arkadaşın gibi hitap ettiğin Mansur ve Ekrem?

15 20 kişi birden bir baktım kullandığım bilgisayar üzerine algı yapmaya başladılar. Ülkenin sanki tek derdi benim kullandığım bilgisayar. Başka bir argüman bulamayınca kişisel algı yapılıyor veya insanların kullandığı aletlere.

Şuanda gördüğüm kadarıyla piyasadaki partiler gözümde hatalı. İnsanlar gösteriş yapanları iyi yönetici zannediyorlar. Her şeyi biraz daha araştırdıklarında gözleri açılır. Hayat malesef toz pembe değil. Atatürk kadar çıkarsız bir şekilde ülkesini düşünen bir kişi daha göremiyorum şuan. Yönetime gelmesi gereken kişi böyle birirsi.

İnsanlar yeter ki akp gitsin gözüyle baktıkları için CHP'yi destekliyorlar, Mansur Yavaş için destekleyenlerin sayısı da fazla tabii.

Ne diyorsun sen ya? Sen değil miydin adamın bilgisayarına bakıp ekonomiye laf etme diyen, şimdi sana yaptıklarında algı oluyor da sen yapınca olmuyor mu?

Peki 10 dakika önce şuan kullandığım bilgisayarı zor buldum diye iktidarı savunan sen değil miydin?

Hala gelmişsin bana masal, hikaye anlatıyorsun. Duyar kasmanın sebebi argümanlarımı çürütememenden kaynaklanıyor. Önceki mesajlarıma dön bak, "Sellerin sorumlusu şu kişidir." demedim. Sen ise hala duyar peşindesin. Çünkü argümanlarıma verecek cevabın yok. Tartışma bitmiştir, konu öldü zaten.

İnsanlar yeter ki akp gitsin gözüyle baktıkları için CHP'yi destekliyorlar, Mansur Yavaş için destekleyenlerin sayısı da fazla tabii.

Mansur Yavaş'ı TikTok veya Instagram'dan tanıyıp yaptığı birkaç şeye göre başa getirmeye çalışmıyorlarsa bende bir şey bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…