Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak şu an rekabet olmadığı için baştaki ülkeyi yönetme çabasına girmiyor.

Katılıyorum fakat şöyle bir soru sorayım; rekabet Mansur veya Ekrem ile olabilir mi sence? Ümit özdağ yüksek oy alsa gerçek rekabet o zaman olur. Şu an rekabet falan yok oy alacaklarsa bile alamayacaklar çünkü belediyelerde dedikleri vaatlerin çoğunu yapmadılar. Özellikle Ekrem aşırı eleştiri aldı.

O zaman yurt dışına çık seni Türkiye'de yaşamaya zorlamıyorlar istediğin ülkeye git. Bu ülke kolay kazanılmadı ne zorluklar çekti sen anlamazsın az tarih oku. Bu zor durumda ülkemize yardımcı olmalıyız. İsteyen beğensin isteyen gülücük atsın bu gerçekleri kimse değişemez.
Yurt dışına çıkmak için alınan bilet isimli aracı satın alabilecek durumum yok, hayalimdir yurt dışına çıkmak.

Tarih durumuna aşırı fazla belgesel izledim, makaleler okudum. Vikipedi'de bir çok sayfa bitirdim.

Telefonunu çıkar diyen dayılarla bu yazdığım yazının arasındaki çelişkiyi nasıl buldun bilmiyorum ancak utanmam gereken bir şey de göremiyorum. Lütfen şu zihniyeti bırakıp ülke liderinin değişimi ile politikaların değişmesini doğru orantılı olarak görme. Ülkedeki ekonomi, insanların Türk lirasının değerinin kaybolacağını bildiği için dolara yatırım veya altına yatırım yapıp sonrasında kar elde ederek Türk lirası haline dönüştürüp değer kaybetmesine yol açıyor. Bunun baştaki kişiyle bier alakası yok. Boş yapma lütfen.

Dostum okurken sinir krizi geçirdim yurt dışından buraya yatırım geliyor mu bana açıklayabilir misin? Faiz politikası ne kadar hatalı olduğunu bana açıklayabilir misin? Şu anki ekonomik modeli daha önce 1 dönem kullanıldı ve bunun sonucunu bana açıklayabilir misin? Ama senden bunu istemiyorum çünkü bilmiyorsun bilseydin sadece tek bir şey ile sınırlamazdın.

Katılıyorum fakat şöyle bir soru sorayım; rekabet Mansur veya Ekrem ile olabilir mi sence? Ümit özdağ yüksek oy alsa gerçek rekabet o zaman olur. Şu an rekabet falan yok oy alacaklarsa bile alamayacaklar çünkü belediyelerde dedikleri vaatlerin çoğunu yapmadılar. Özellikle Ekrem aşırı eleştiri aldı.
Kimin aday olacağına bakacağız. Benim karşı çıktığım olay şuanki durumun savunulması.

Hiçbir şeyin eski tadı yok. Dün iyi düşündüm bunu, "acaba eski tadını veren tek bir şey var mıdır" diye. Cevap bulamadım.

Mantık kurup AKP veya CHP'ye verenler, koyunluk yapıp AKP veya CHP'ye verenler. Hepsi var konuda.

Ülkeden memnunum diyen de var, açıklama yapana saçma ve alakasız bir şekilde Arapça öğrenelim diyen de var. Ekonomiyi bilmeyen, desteklediği partiyi bilmeyen, tarih bilmeyen...

AKP de CHP de kurtuluş olmaz.
RTE = KK; bunu göremeyen fanatiklerin 1 senesi daha var neyse ki.

Elinin altındaki bilgisayara, telefona şükret diyorsun bu aynı dayı zihniyeti işte.

Ülke liderinin değişimi ne demek? Eğer aynı partiden başka birisi seçilmeyecekse hükümet partisinin değişmesi demek. Bu da ülke politikalarının bu partiye göre şekillenmesi demek.

Yok, başımızdakinin hükümetinin verdiği kararlar ekonomiyi buraya sürükledi. Neden yatırımcılar Türk lirasını bıraktı? Olayın buraya gelmesine kim sebep oldu?

İnsanlar sebep oldu. Peki sana şunu söyleyeyim. Daha 2018 senesine, hatta 2019 senesine kadar ülkede neden hiçbir şekilde bu kadar fazla şekilde ülke durumu konuşulmuyordu? O zamanda da başımızdaki Recep tayyip Erdoğan'dı. İşte siz bu sosyal medya üzerinden 2021 yılının pandemi zamanlarından beri başlattığınız algı operasyonu ülkeyi bu duruma sokarak başımızdakini kötülemekten başka bir şey yapmadı.

Mantık kurup AKP veya CHP'ye verenler, koyunluk yapıp AKP veya CHP'ye verenler. Hepsi var konuda.

Ülkeden memnunum diyen de var, açıklama yapana saçma ve alakasız bir şekilde Arapça öğrenelim diyen de var. Ekonomiyi bilmeyen, desteklediği partiyi bilmeyen, tarih bilmeyen...

AKP de CHP de kurtuluş olmaz.
RTE = KK; bunu göremeyen fanatiklerin 1 senesi daha var neyse ki.

Kk çok komik bir adam ve yeri kesinlikle siyaset değil. Emekli olup Erdoğan'la kivi yudumlaması gerekirken CHP de genel başkanlık yapıyor. Ben sırf Erdoğan gitsin diye Erdoğan'ın karşısında kim varsa onu desteklerim sonra ki seçim de işler büyük oranda değişir muhtemelen.

Kendi belediyesinin bile vaadettiği şeyleri yapmayan Ekrem'in ülkenin başına geçse çok iyi işler yapabileceğini sanıyorlar. Dolayısıyla koca ülkeyi yöneten adama laf atıyorlar. İşte kendi kendilerini küçük duruma düşürmelerinin sebebi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı