Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence şu an başımızda ki devlet bir şekilde bunu da düzeltmesini bilir bu adamlar 2000 krizini düzeltmiş yani zaten şu ana kadar altyapı hazırlandı şimdi fabrikalar falan inşaat edilecek yani ekonominin düzeleceğini düşünüyorum tekrardan şans verirsek.
Verelim paşa, olsun. Keyiflerine göre anayasa, kanun, yasa değiştirmelerini izleyelim. Belki rejimi de değiştirirler.

Vee sen de, seni bu duruma düşüren insanlara kızmak yerine "çok şükür" demeyi tercih ettin öyle mi? Bravo yani ne diyebilirim ki. Seni HD5450 bile bulamayacak duruma soktukları için onlara kızmıyor, aksine savunuyorsun.

Çok üzgünüm ama ben sağlıklı bir beyinin böyle düşüncelere sahip olabileceğini düşünmüyorum lütfen bana daha fazla yanıt verme.

Şöyle söyleyeyim. Ülkenin başına başka biri geçince ben bu dediklerini alabilecek miyim? Hayır.

Evet şans verirsek yine 128 milyar dolar çalacaklar.

Tek soru soracağım hocam sana, seçimde kime vermeyi düşünüyorsun? İstanbul bütçesinden daha belediye başkanı iken çalıp sarhoş adamı koridorlarda sözde dans diyerek insanları şaşkınlık içinde bırakıp Cumhurbaşkanı adaylığında sözü geçen Ekrem mi?

Bence şu an başımızda ki devlet bir şekilde bunu da düzeltmesini bilir bu adamlar 2000 krizini düzeltmiş yani zaten şu ana kadar altyapı hazırlandı şimdi fabrikalar falan inşaat edilecek yani ekonominin düzeleceğini düşünüyorum tekrardan şans verirsek.
Şans verirsek son kurşunu sıkıp gidecekler bence. Kaç yıldır durum kötüye gidiyor bir şey becerdikleri yok.
Ayrıca ne fabrikasından bahsediyorsun hâla verdiğimiz vergileri yemeye devam ediyorlar fabrika falan yok ortada.
Evet şans verirsek yine 128 milyar dolar çalacaklar.
Bak 128 Milyar çaldıklarına şükür 400'de çalabilirlerdi der bu Ak troller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı