Evet şans verirsek yine 128 milyar dolar çalacaklar.
Hayatımızı çaldılar zaten daha bir şey kalmadı geriye.
Verelim paşa, olsun. Keyiflerine göre anayasa, kanun, yasa değiştirmelerini izleyelim. Belki rejimi de değiştirirler.Bence şu an başımızda ki devlet bir şekilde bunu da düzeltmesini bilir bu adamlar 2000 krizini düzeltmiş yani zaten şu ana kadar altyapı hazırlandı şimdi fabrikalar falan inşaat edilecek yani ekonominin düzeleceğini düşünüyorum tekrardan şans verirsek.
14 senelik hayatımda dün ilk kez biftek gördüm ve yedim. Önceki Kurban Bayramı'ndan önce ilk kez büyükbaş eti yedim.
Hayatımızı çaldılar zaten daha bir şey kalmadı geriye.
Vee sen de, seni bu duruma düşüren insanlara kızmak yerine "çok şükür" demeyi tercih ettin öyle mi? Bravo yani ne diyebilirim ki. Seni HD5450 bile bulamayacak duruma soktukları için onlara kızmıyor, aksine savunuyorsun.
Çok üzgünüm ama ben sağlıklı bir beyinin böyle düşüncelere sahip olabileceğini düşünmüyorum lütfen bana daha fazla yanıt verme.
Şöyle söyleyeyim. Ülkenin başına başka biri geçince ben bu dediklerini alabilecek miyim? Hayır.
Şöyle söyleyeyim. Ülkenin başına başka biri geçince ben bu dediklerini alabilecek miyim? Hayır.
Şans verirsek son kurşunu sıkıp gidecekler bence. Kaç yıldır durum kötüye gidiyor bir şey becerdikleri yok.Bence şu an başımızda ki devlet bir şekilde bunu da düzeltmesini bilir bu adamlar 2000 krizini düzeltmiş yani zaten şu ana kadar altyapı hazırlandı şimdi fabrikalar falan inşaat edilecek yani ekonominin düzeleceğini düşünüyorum tekrardan şans verirsek.
Bak 128 Milyar çaldıklarına şükür 400'de çalabilirlerdi der bu Ak troller.Evet şans verirsek yine 128 milyar dolar çalacaklar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.