King Of Legends
Decapat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Bunun zihniyetle alakası yok, ülke yüzyıllardır böyle bizim gibi ülkelerin kaderi budur. Sürekli birilerine güvenilir ve o kişi gittiğinde her şey yıkılır.
Cidden zihniyet ile alakası var ama dediğin gibi bir durumda söz konusu her 2 nesilde bir salaklaşıyoruz. Benim şahsi düşünceme göre devlet yapıyı değiştirmeli bir kişiye güvenmek yerine Yunusizm in ilkelerine göre gidişat gösterilse devlet kurumlarını birleştirmekten çok bölerek ve CBnin aldığı tüm kararların cumhuriyet muhafızları birliği tarafından onaylanması ve dış işlerinde ise dış işleri bakanlığının CB ye müdahale edilebilir bir konuma gelmesi falan gerekiyor. Ben cidden bu işe kafa yordum normalde siyasete girmeyi düşündüm ama adım gibi eminim öldürülürüm bu kafayla sonuçta bu ülke de her başarının bir cezası var. Ama mühim değil birkaç tane devlet ile ekonomik reformlar hakkında konuşma yapmışlığım var eğer olur da kısmet olur kendimi yurt dışında kanıtlarsam burada ki halkta beni isterse el atarım. Ama dediğim gibi korkuyor insan bu ülkeye hizmet etmeye halka bir bakıyorsun işler güzel gidince tokluk sendromu vs. yaşıyor seni öldürüyor veya saygısızlık yapıyor ama bilemem ileride ne olur? Bakarsın siyasete girer CB olmaya aday bile olabilirim 1 kez aday olurum baktım halk beni istemiyor toplarım pılı pırtıyı çeker giderim tabii bunun için 45 yaşımı doldurmam lazım önümde 20 yıl var nereden baksan.