Türkiye İstanbul sözleşmesinden çekildi

Yeni Akit mi?...

Erkekler kadınlar gibi tecavüz etti diye iftira atmıyor ki? Hemen hemen herkes tecavüzü; erkeğin, kadınla zorla cinsel münasabette bulunması olarak biliyor. Değişmesi gereken zihin, 14 yaşındaki öğrencisiyle ilişki yaşayan kadın öğretmenlerde var.

Kendim Resmi Gazete'de çıkan feshedilme sebebini söyledim. Neden mesajlarımı okumadan linçlemeye çalışırsın ki?

Demek istediğini anladım ve Kerimcan olayı başka dediğin gibi. Biz sadece insan yerine konmak istiyoruz. Bizi koruyan kanunlar olmadıkça da insan yerine konmuyoruz. Azınlık olduğumuz için biz bu durumdayız fakat heteroseksüellere de haksızlık edildiğinde onların da yanındayız. Ayrımcılık olmasın istiyoruz. Gerçekten zor birşey değil.

İkimiz de iyiliği istiyoruz hocam. En azından ben bunu anladım. Ben sözleşmenin zararlı olmadığını savundum, siz de sözleşmeyi kendi lehine kötü olarak kullanan insanlardan bahsettiniz. Sizin de bahsettiğiniz gibi zihin yapısını değiştirmek, insanları eğitmek bu sorunu kökten çözecek ama onu da beceremiyoruz ki...

Arkadaşlar şiddeti ben hiçbir şekilde savunmam fakat bu sözleşme kendi içerisinde çelişkiler içeriyor. Hükümetin feshetme sebepleri de hatalı ama sözleşmeyi gözlerinizle okuyun başkasının gözüyle değil. Ben bunu onaylamıyorum ama birisi bir kadına şiddet uyguladığı zaman ayrımcılık mı yapmış oluyor? Bu madde ayrımcılığa sebep olmaz mı? Hiçbir siyasi düşüncenin etkisinde kalmadan soruyorum bu soruyu.

Vatandaş insan aç bi' oku ya, ne kadar zor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…