Türkiye İstanbul sözleşmesinden çekildi

Hocam ben sonradan sanıyordum. Bunun tedavisi yok mu? Adam mesela öyle olmak istemiyor. Tedavisi var mı?

Hocam ben sonradan sanıyordum. Bunun tedavisi yok mu? Adam mesela öyle olmak istemiyor. Tedavisi var mı?
Pedofililer için psikolojik terapi var, başarı oranı da oldukça yüksek. Fakat eşcinseller için bu mevcut değil. Çünkü bir hastalık değil. Tarihte hormon aktarımı ve terapi ile yapılmaya çalışıldı fakat hepsinin sonu hüsran. Mesela Alan Turing, eşcinselliğin "suç" olduğu yıllarda eşcinsel olduğunu açıkladıktan sonra kimyasal hadıma mahkum edildi ve 42 yaşında intihar etti. Bir dâhiyi 42 yaşında kaybettik.

Hocam bir şey soracağım. Sizin ya da o tartıştığınız kişinin tarafında değilim. Pedofili hastalık ise neden LGBT hastalık olmuyor? Hatta eş cinsellikte direkt hemcinsine ilgi duyuluyor.
Bir şey yazmıştım ama @359149 açıklamış. Mesajı silemediğimden ona katıldığımı söyleyeyim bari.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…