Türkiye İstanbul sözleşmesinden çekildi

İstanbul Sözleşmesi ile Fatih Terim arasındaki bağlantıyı çözebilen var mı? 🤔

Screenshot_2021-03-20_04-07-39.png
 
Bazı maddeleri hatalı ve LGBT savunduğundan dolayı kaldırılması garip gelmedi bana.
Sözleşmenin dördüncü maddesinde geçen “cinsel yönelim” ifadesinden bu düşünceler doğuyor. Bu madde ile taraf devletlere sözleşmedeki hükümleri eşitlik ilkesini gözeterek ve hiçbir ayrımcılık yapılmaksızın uygulama görevi veriliyor; doğal olarak buna ev içi şiddet mağduru kişinin haklarının cinsel yönelim farkı gözetmeksizin korunması da dahil. Ancak sözleşmede “eşcinselliği özendiren” herhangi bir ibare bulunmuyor. Yanı sıra, sözleşme taraf devletlere eşcinsel evliliklerin desteklenmesi gibi bir yükümlülük de getirmiyor. Ülkemizde eşcinsel birlikteliklerin evlilik veya sivil partnerlikle tanınmasını sağlayan bir düzenleme yok.
 
Screenshot_2021-03-20-04-07-35.jpeg

Ülkemin insanı daha ne kadar saçmalayacak acaba? Evet abi, evet. Feministler ve eşcinseller fon alıyor, evet.
Feministler, cidden fon alıyorsanız nasıl alıyorsunuz? Ben de fon almak isterim (!)
 
Türkiye iç savaşa gidecek gibi, benden demesi...
Halk olarak, ırk olarak, insan olarak bile ülkece kutuplaşmış durumdayız. Halk başı boş ve agresif hale getirildi, ekonomik olarak zaten büyük bir çöküntü yaşıyoruz.

Biz çöküntü yaşarken bazı kurumlar varlıklı hale getirildi, birilerinin borçları silindi. O kurumlar olası bir iç karışıklık için tonla mürit yetiştirdiler ve hazırda bekliyorlar...

Gidecek gibi değil, gitti.

En basitinden ülkede 10 milyondan fazla suriyeli mülteci olduğu düşünülüyor. Her geçen gün tıpkı mitoz bölünme geçiriyormuşcasına çoğalıyorlar ve örgütleniyorlar. Sonumuzu onlar bile getirebilir.

Hafiften şeriat istiyoruz diye eylem yapmaya başladılar bile.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı