Türkiye - İtalya maçını izleyen var mı?

2. gole kadar izledim 2. golü yedikten sonra dayanamayıp TV'yi kapadık. Ben hayatımda böyle rezil maç izlemedim. Bizim "Futbolcular" oynamaya değil İtalya takımını izlemeye gelmişler. Bizim adamlara top gelince herifler 2-3 kişi direk darlıyor ama onların ayağına top gelince bizimkiler resmen boş boş izliyor. Yani bir ara iş öyle bir boyuta geldi ki, İtalya'lı futbolcu kafasını kaldırıp kime pas atsam diye düşündü resmen, şaka falan zannetim.

Kim ne derse desin bu maç aslında büyük bir ders barındırıyor. Ülkede adam kayırma, torpil öyle bir boyuta gelmiş ki koskoca 83 milyonluk nüfusta futbolcu diye, teknik direktör diye kala kala kimlere kalmışız.

Bazıları İtalya çok güçlü, şöyle güçlü, böyle güçlü falan diyor ama bana ne kardeşim? Önemli olan mücadele vermektir ama maşallah bizimkiler anca izlediler. Hani ellerinden geleni yapıp kaybetsek vallahi umurumda değil 3 gol yemişiz 5 gol yemişiz ama hiç gayret etmediler be abi. Kaldı ki madem bu takımlardan korkacaktık, başta hiç girmeseydik bu işe de ülke olarak rezil olmazdık bari.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı