Türkiye varlık fonu Türk Telekom'un %55 hissesine talep oldu

@381258 hocam şu anda bankalara olan borçlarını bile ödeyemeyecek durumda olan bir Türk Telekom var. Satıldığında bırakın borcu altyapı yatırımları bile yığın olmuştu o kadar bütçe fazlası veriyordu. Yani aslında batmış bir firmayı alıyorlar. Bıraksalar Türk Telekom 5 yıla kalmaz batar. Kurtarmaya çalışıyorlar.

@381258 hocam şu anda bankalara olan borçlarını bile ödeyemeyecek durumda olan bir Türk Telekom var. Satıldığında bırakın borcu altyapı yatırımları bile yığın olmuştu o kadar bütçe fazlası veriyordu. Yani aslında batmış bir firmayı alıyorlar. Bıraksalar Türk Telekom 5 yıla kalmaz batar. Kurtarmaya çalışıyorlar.

Yani alınması aslında iyi bir şey değil mi? Sonuçta Türkiye Varlık Fonu devlete bağlı diye biliyorum. Borcunu ödeyemeyen birileri yöneteceğine bırakalım devlet yönetsin. Belki günümüzdeki internet sorununu çözerler 2-3 seneye.
Hocam şimdi alıp daha çok vergi ekleyip daha pahalıya satarlar. Bir de Katar'a satılırsa geçmiş olsun.

Sanki bir ara Katar'a satılmıştı. Ama yönetmeyi becerememişlerdi. Bir daha olmaz herhalde.

Sanki bir ara Katar'a satılmıştı. Ama yönetmeyi becerememişlerdi. Bir daha olmaz herhalde.
Evet, ben de satılmıştı diye hatırlıyorum.
1639862612766.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, ben de satılmıştı diye hatırlıyorum.
Eki Görüntüle 1245708
Varlik fonunun aldigi şirket iflah olmaz. Oger telekoma sattilar sonra usulsüz şekilde kredi kullandirttilar. Adamlar borcunu ödemeden kaçtı kimse dur demedi. Sonra bankalara kitlediler hisseleri. CB yardimcisinin bu isin icinde parmagi var. 2026 yankadar sahip olduklari hisseleri teminat gosterip nasil kredi çekiyor bu adamlar. Hicbir dava sorusturma olmadi bu konunile ilgili. Adamlara borcunuzu odeyin bile denilmedi. Tam rezillik

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı