Türkiye ve İsrail ilişkileri normale döndü

Hocam halktan bahsediyorum çileyi onlar çekiyor bir şey yapmamış olsalar bile . Zaten herkes kendi çıkarında kimse kimsenin umurunda değil. Belki destekleyenler var ama genelleme yapmak yanlış
Çileyi çeken oturduğu yerde bekleyen Doğu Filistinde (Gaza'da) ki halk. Batı Filistindeki Müslümanlarda öyle çok bir sorun yok.
 
İsrail ile aramızda yaşanan birkaç olay hariç hiçbir şey yok. Aksine, kendileri belirli miktar karşılığında Tsk'nın filosunu ve araçlarını modernize etmiştir.

Mavi Marmara, ajanların deşifre olması gibi başka bir konu varsa bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla başka bir şey yok.

IAI Heron meselesini unutmamak lazım. Ben bu ülkeye güvenmiyorum açıkçası. Ama tabii ki karşılıklı çıkarlar için mantıklı.
 
Hocam şu anki kadınlar, bebekler dedeler o zaman mı yaşadı? Onların suçu ne peki belki kendi kendine yaşıyorlar.
İngiliz'ler onlara özgürlük teklif etti (öyle bir şey gerçekleşmedi tabiikide). Osmanlı'nın altında yaşamak yerine kendi devletlerini kurmak istediler sonra savaş çıktı zaten. ( En azından bildiğim kadarıyla)
 
İsrail'in Pkk'ya vadettiği hiçbir toprak yok, bunun kanıtı da yok. -söylediğiniz şey bir kitap :D.-

Herhangi bir ülkenin gazetesine konuşmak, o ülkeyi fetö'cü veya Pkk'lı yapmaz.

Herhangi bir terör örgütünün bir ülkeden yardım istemesi, o ülkeyi pkk sevicisi yapmaz. Yardım ederse yapar.

Hocam birincisi pkk her ülkeden yardım istemiyor, İsrail tarihten beri ypg, pkk ya hep yardım etmiştir, zamanında videoları da vardı. Kaç ülke ne olduğu belirsiz bir örgütün güya başkanını, kendi televizyonlarına çıkarıp tüm dünyaya duyurur? Zaten böyle bir şey yapması apaçık, adamların iletişim alanında yardım ettiklerine de çıkar. İsrail, Amerika ve Avrupa'nın birçok ülkesi tarihten beri apaçık terör örgütlerine çok büyük yardımlar etmişlerdir. Şimdi size soruyorum biz bu ülkelerle nasıl dost olmayı planlıyoruz? Sizle uzun uzun konuşmak isterdim ancak maalesef işlerim var.

Hocam filistin dediğin İsrail yönetmiyor mu zaten 😃. Baskı yapıyor daha doğrusu.

Maalesef öyle.
 

Geri
Yukarı