Türkiye'de hala mutlu birileri var mı?

Aynıyız 🙂 Herhangi küçük bir şeye bile bir anda parlıyorum bende maalesef. Nasıl çözeceğimizi bir bulabilseydik bari... Benim yüksek sese karşı bir hassasiyetim olduğu için bana seslerini yükseltemiyorlar, o konuda rahatım şükür.
Hocam bende tam tersi var. Benim sinirim birden birikiyor. Sonra boğazım ağrıyıncaya kadar bağırıyorum nedense karşımdakine. Kulaklarım kıpkırmızı oluyor. Başımda alacaklı gibi dikilip boş boş konuşuyorlar bazen. Bağırınca da boğazım ağrıyor zaten. Günüm heba oluyor. Bütün isteğim kaçıyor.

Hocam bende tam tersi var. Benim sinirim birden birikiyor. Sonra boğazım ağrıyıncaya kadar bağırıyorum nedense karşımdakine. Kulaklarım kıpkırmızı oluyor. Başımda alacaklı gibi dikilip boş boş konuşuyorlar bazen. Bağırınca da boğazım ağrıyor zaten. Günüm heba oluyor. Bütün isteğim kaçıyor.

Ben sinirlenirsem çok fazla bağırıyorum. Ve maalesef herhangi bir olayda hemen sinirden titremeye başlıyorum... Bana birisinin sesi yükselirse de son ses konuşuyorum. Kötü bir alışkanlık ama...

Hocam paylaşmak isterseniz nerede okuduğunuz öğrenebilir miyim? Özel mesaj olarak da yazabilirsiniz isterseniz.

İnönü Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim, birçok kişi daha önce açtığım konudan dolayı biliyor fakat görmemiş olabilirsiniz. :)

Sinirlenince boğazı ağrıyan bir tek ben değilimdir herhalde. Gerçekten, çok kötü ağrıyor. Sanki bütün nefret boğazda kalıyormuş gibi.

Sinirlenince hipofiz bezi şişer. Hipofiz bezi de boğazdadır.

Türkiye'de bir insanın moralini bozmak çok kolay. Mesela dün kargoya gittim iade vermek için araba 10 dakika sonra çıkacak dedi adam şu an alamam dedi. Normal olarak 5'e gelen kadar kargoları alması gerekiyor fakat bana sürekli işini zevkine göre yapan insanlar denk geldiği için bu durumu sinir oluyorum.

Gözüm dönüyor. Önümdeki her şeye zarar vermeye başlıyorum. Daha dün sinirden diz kapaklarım ile masadaki çivileri söktüm. Bazen masaya falan vuruyorum. Ev inliyor. Herkesin bana uyumsuz demesi de bunun yüzünden sanırsam.

Gözüm dönüyor. Önümdeki her şeye zarar vermeye başlıyorum. Daha dün sinirden diz kapaklarım ile masadaki çivileri söktüm. Bazen masaya falan vuruyorum. Ev inliyor. Herkesin bana uyumsuz demesi de bunun yüzünden sanırsam.
Hocam bende sinir olunca basketbol yada futbol oynuyorum arkadaşlarla. Evin yakınında ikisi için de alan var. Topa birkaç kez sert vurunca bir de küfür edince geçiyor bazen. Bazen de o sinir hırsa dönüyor. Özellikle basketbolda o hırs sayesinde normalde oynadığımdan 2-3 kat daha iyi oynuyorum. Dışarı çıkmadığım zaman bana laf ediyorlar evde. Ben de sinirden masaya yumruk atıyorum hep. Masanın şekli yamulacak. 1-2 ay önce sinirden Laptop'a vurdum. Vurduğum yer belli oluyor. İçine zarar gelmemiş ama neyseki. Bütün haftanın siniri toplanınca önümde kardeşim bile olsa patlıyorum. Bazen en ufak şeye ağlıyor. Bugün oyuncak silahını kırdı. Sanki ben kırmışım gibi bana laf söylüyordu. En sonunda dayanamadım. Bir tokat attım. 10 dakika kıpkırmızı kalmıştı. Sonra pişmanlık oluyor ama o siniri atmam lazım işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı