Çözüldü Türkiye'de Kadın Olmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Compton
Daha fazla  
Özellikle genç ve güzelseniz işiniz çok zor. Herkes size bakar her yerde rahat takılamaz rahat giyinemezsiniz. Gece geç saatlerde her yerde gezemezsiniz. Size bir şey olsa bile yapan kişi ceza yemez aksine hemen salınır. Sizce de böyle değil mi?

Çözüm
Bu dünyanın çoğu yerinde böyle.

Değil. Orta Doğu'da böyle. Almanya'da olsun, ABD'de, İngiltere'de kadınlar gece geç saatlarde çok daha rahat dolaşabiliyorlar. Burada gündüz bile laf atılabiliyor.

Öbür dünyada cenneti vaat edenlerin bu dünyayı cehenneme çevirdiği yerdir Orta Doğu.
Bu Türk halkının yobazlaştığının, Atatürk'ün yolundan ayrıldığının en büyük göstergelerinden birisidir. Halk artık her şeyi din ile bağdaştırıyor, fakat dinimiz bize başkasına zarar vermediğimiz sürece istediğimizi yapabileceğimizi söylüyor.

Sana söylüyor evet, kadına aynısını söylemiyor nedense...

Neyse, ben de herkes de yine dine geçirmeye başlayacak bu konuda. Kapatalım daha iyi. Siz de düşünmeye devam edin neden acaba batıda kadınlar daha özgür diye...
Bir zahmet erkekler de istediği saatte dışarı çıksınlar yani.

Ha yani kadınlar çıkamasın ama erkekler çıksın? Bu zihniyetini bir an önce değiştirmende fayda var. Pek sağlıklı değil.
Özellikle genç ve güzelseniz işiniz çok zor. Herkes size bakar her yerde rahat takılamaz rahat giyinemezsiniz. Gece geç saatlerde her yerde gezemezsiniz. Size bir şey olsa bile yapan kişi ceza yemez aksine hemen salınır. Sizce de böyle değil mi?

Gece geç saatlerde her yerde gezemesin 🤠

Erkekler istediği saatte geziyor ve dışarı çıkıyor diyorsunuz.

Ama unuttuğunuz bir şey var. Her şey erkeklerden bekleniyor.

Nişanlanırsın bana yüzük alsın. Bir mekana gidersin ve hesabı erkeğin ödemesini beklerler. Eli hep cebinde olan erkektir. Düğün olur ve genelde hep para erkeklerden çıkar gibi.

Bu toplumun ve kadınların erkeklerden çok fazla beklentileri var. Bİr zahmet erkekler de istediği saatte dışarı çıksınlar yani.

Evde oturup hiç bir yeteneği olmayan kadınlar bile zengin koca hayali kuruyor ve bunu toplum doğru olarak buluyorsa daha söze gerek yok.

Özellikle genç ve güzelseniz işiniz çok zor. Herkes size bakar her yerde rahat takılamaz rahat giyinemezsiniz🤠

Kadınlar ne için giyiniyor sanıyorsun?

Erkeklerin dikkatini çekmek için giyiniyorlar ve diğer kızlardan bir adım önde olmak için. Çünkü onlar yarışıyorlar.

Ama rahatsız eden bakışlar kötü bir şey bu arada. Bu da olayın negatif yönü.

Size bir şey olsa bile yapan kişi ceza yemez aksine hemen salınır🤠

Avukat olmadığım için bu konuya pek yorumum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece geç saatler de her yerde gezemesin 🤠

Erkekler istediği saatte geziyor ve dışarı çıkıyor diyorsunuz.

Ama unuttuğunuz bir şey var. Her şey erkeklerden bekleniyor.

Nişanlanırsın bana yüzük alsın. Bir mekana gidersin ve hesabı erkeğin ödemesini beklerler. Eli hep cebinde olan erkektir. Düğün olur ve genelde hep para erkeklerden çıkar gibi.

Bu toplumun ve kadınların erkeklerden çok fazla beklentileri var. Bİr zahmet erkekler de istediği saatte dışarı çıksınlar yani.

Evde oturup hiç bir yeteneği olmayan kadınlar bile zengin koca hayali kuruyor ve bunu toplum doğru olarak buluyorsa daha söze gerek yok.

Özellikle genç ve güzelseniz işiniz çok zor. Herkes size bakar her yerde rahat takılamaz rahat giyinemezsiniz🤠

Kadınlar ne için giyiniyor sanıyorsun?

Erkeklerin dikkatini çekmek için giyiniyorlar ve diğer kızlardan bir adım önde olmak için. Çünkü onlar yarışıyorlar.

Ama rahatsız eden bakışlar kötü bir şey bu arada. Bu da olayın negatif yönü.

Size bir şey olsa bile yapan kişi ceza yemez aksine hemen salınır🤠

Avukat olmadığım için bu konuya pek yorumum yok.
Ben sadece kadınların yaşadıkları zor durumları yazdım. Erkeklerin durumları hakkında bir şey yazmadım. "Erkekler istediği saatte geziyor ve dışarı çıkıyor" böyle bir şey görmüyorum yazımda. Ben kız olsam Türkiye'de yaşamak istemezdim. Tacizler, tecavüzler gördükçe midem bulanıyor. Bunları yapanlarda erkekler benim için önemli olan bu.
Değil. Çoğu yerde kadınlar çok daha rahat. Kafasında sürekli bana bir şey olabilir düşüncesinde değiller en azından.

Son düzenleme:

Değil. Orta Doğu'da böyle. Almanya'da olsun, ABD'de, İngiltere'de kadınlar gece geç saatlarde çok daha rahat dolaşabiliyorlar. Burada gündüz bile laf atılabiliyor.

Öbür dünyada cenneti vaat edenlerin bu dünyayı cehenneme çevirdiği yerdir Orta Doğu.
Bu Türk halkının yobazlaştığının, Atatürk'ün yolundan ayrıldığının en büyük göstergelerinden birisidir. Halk artık her şeyi din ile bağdaştırıyor, fakat dinimiz bize başkasına zarar vermediğimiz sürece istediğimizi yapabileceğimizi söylüyor.

Sana söylüyor evet, kadına aynısını söylemiyor nedense...

Neyse, ben de herkes de yine dine geçirmeye başlayacak bu konuda. Kapatalım daha iyi. Siz de düşünmeye devam edin neden acaba batıda kadınlar daha özgür diye...
Bir zahmet erkekler de istediği saatte dışarı çıksınlar yani.

Ha yani kadınlar çıkamasın ama erkekler çıksın? Bu zihniyetini bir an önce değiştirmende fayda var. Pek sağlıklı değil.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı