Türkiye'de rap hakkında konuşalım

Saçma sapan anlamsız şeyler söyledikten sonra hızlı veya yavaş olması bir şey ifade etmiyor bence. "diss" diye birbirlerine sövmeleri var bir de keşke yaptıkları şeyin ne kadar aptalca olduğunu fark etseler. Çöpten farksız benim gözümde.
Hahaha. Birazdan Norm'cu tayfa gelmezse iyi olur. Yakında diss ile de kalmayacak bu işler. Çok farklı yerlere gidicek.

Rap sokaktır demek çok ilginç. Evet insanlar rapte sözde sıkıntılarını anlatırlar. Ancak çok hızlı söyleyip blup blup blup...diyerek değil.
Rap yapısı gereği hızlıdır.
Örneğin Ceza Holacaust söylerken hem sıkıntıları dile getirirken hemde inanılmaz hızlı bir şekilde söylüyor. Üzücü olan insanların Rap'i son 1 yılda tanıyıp ona göre yorum yapması... Gerçek rap blup blup değildir.

Mesela yani.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kulak ameliyatı olduktan sonra "Herhalde eskisi gibi duymuyor, yeni şarkılardan hiç haz alamıyorum" diyordum :) Sonradan anladım ki keramet eski şarkılardaymış.

Ben hala eski parçalar dinliyorum, genelde Sago dinliyorum hatta hep onu dinliyorum. Herhalde şimdi kendisi de yazamaz öyle parçalar. Şuan gündemde olan hiç bir rap sanatçısı dinlemiyorum, parçaları çok anlamsız. Eski parçalar o kadar anlam yüklü ki ne varsa eskilerde var boşa dememişler. Hep yazarlar ya Rap 20 yıl geriye gitse aslında ileri gitmiş olacak bu söze katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı