Türkiye'de son 24 saatte 54.754 yeni COVID 19 vakası tespit edildi

Artık isteğe bağlı olsun şu okullar. Bizim üst katlar full kapalıydı geçen aylarda. Okulları leş götürüyor, 2-3 zengin mahalle okulu koyuyorlar televizyona ona buna çok temiz okullarımız diye. Gelip sıradan okullara bir baksınlar leş götürüyor, adamlar akıllı tahtaya kusmuş resmen ekranın üstünden altına doğru kusmuk benzeri madde akmış, bizde dokunmak mecburiyetinde kalıyoruz, bu mu temizlik? Adam affedersiniz tuvaleti kullanıyor yıkamadan çıkıyor, bu mu temizlik? Kapıların yarısı çamur milletin pis ayaklarıyla vurmalarından, sıralara beyaz kağıt koysak arkası leke, kantin desen paraya değiyor, elini yıkamadan yemekleri tutuyor. Televizyona oraya buraya 2-3 zengin mahalledeki okulları koymakla tüm okullarımız temiz olmuyor bunu anlamaları lazım.
 
Çok kötü bir durum ve nüfusu fazla olan şehirler katlanarak artıyor acaba finaller uzaktan olur mu arkadaşlar onu tahmin edelim.
 
Aşı karşıtı değilim hatta iki doz Biontech aşımı vuruldum, üçü yakında olacağım ancak bu iş biraz sarpa sarmaya başladı. Aşı olunca maskeler kalkacak, eskisi gibi yaşamaya devam edebileceğiz dediler ama virüs güçlenmekten başka bir işe yaramadı. Tamam aşı ölümleri düşürmüş durumda ancak aşı oldukça virüs daha çabuk ve güçlü mutasyona uğruyor, mutasyona uğradıkça bir doz daha aşı lazım diyorlar. Nereye kadar böyle gidecek?
 
Okul vs kapanma olmayacak (Artma) olsa bile. Artık kendi ayaklarına sıkmazlar diye düşünüyorum. Her kapatma da tonlarca para kaybediliyor. Zaten Türk aşısıydı şu aşıydı derken imkanı yok kapatmazlar. Umuyorum ki uzaktan eğitime geçilmez. Zaten malum olarak yüz yüze eğitim berbat, hele ki online geçilirse berbat ötesiii olur. Tek dileğim online eğitim olmaması ve kapanmaması. Okulda kapıyorum ediyorum diyen arkadaşlar da virüs bu kapılacak olunca her yerde bulaşıyor. Arkadaşlarınla eğlenmeye gideceksin örnek olarak, otobüste bulaştı veya kafe ortamında. Virüs hiç bulaşmasın gibi bir niyet varsa da tüm ülke dışarıya çıkmayacak veya Aile bireyleri dışarısı ile tamamen iletişimi kesip evcil olacak. Ki bu da imkansız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı