Türkiye'deki hacker insanlara inanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan 199688
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 5.298

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar Instagram'da 1-2 tane mizah sayfası takip ediyorsanız eminim hacker reklamları görmüşsünüzdür. Hacker dersi veriyormuş da, Instagram'ı çökertmiş gibi. Açıkçası bu olaylar bu ara baya bir arttı. Örnek vermek gerekirse Sleytwinson çoğu mizah sayfası hacker ve Instagram'ın çökme sebebinin bu grup olduğunu söylüyor. Sizce bunlar doğru mu? Açıkçası benim inandığım hacker grubu Ayyıldız Tim. Adamlar zamanında kanıtladı ve öyle genç insanlardan oluşmuyor içeride 40 yaş üstü adamlar bile var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hacker tanımı onlara göre oyunlarda hile yapmaktan ibaret. Bunlar boş işler. Hacker dediğin adam bana göre voksiydi. Kimsenin yapamadıklarını yaptı tek başına. Herkes bilmez:dikkatli:

Sonra tabi yakalandı. Yetenek ister bu işler.

Voksi reyiz keşke Rusya'ya gitseydi ya. Hem dili çok çabuk kapardı hem de orada hack/crack işleri legal. Bu arada inanmıyorum. Hepsi lamer onların.

Aynen kanki, Instagram onlardan dolayı çöküyor. Her okuduğuna inanan insanlar...
Ayyıldız Tim hariç hiçbirine inanmıyorum. Ayyıldız Tim zamanında kanıtladı bir hacker grubu olduğunu. Ben sadece sosyal de inan arkadaşlar var mı inanıyorsa hangilerine inanıyor diye merak ettim :)

Türk hackerlar'ın (!) gördüğü ilk eğitim:
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı