Türkiye'nin ekonomisi eninde sonunda düzelir mi?

Uzun bir süre kusursuz hamleler yapılmalı ekonomik olarak. O şekilde zamanla düzelir. Hiçbir şey yapmadan düzelmez. Hiçbir şey burada herkesin kendi cebinin düşünen adımlar atması gibi. Reis-ül vahşet.

Var hocam. Akp bu işin bayrak sallayanı oldu.

Akp'nin birçok partiden daha iyi yönettiğini herkes görebilir bence.
 
Bu iktidar düzeltemez. Muhalafet hiç düzeltemez. Zaten bir sonraki iktidar düzeltmekle değil, yemekle uğraşacak. Kendileri arka planda yerken, AKP amma yemiş diyerek her ay yeni bir ihanet belgesi açıklayacak. Ama kendileri de yemeye devam edecektir diye düşünüyorum. Çünkü AKP seçmenini bir şekilde başka partiye oy vermeye ikna edebilirsin ama CHP seçmenini ikna etmek çok daha zor. Örnek İzmir, Şişli vs..
 
Daha önce başka bir iktidar gördünüz mü ki? Sadece araştırsanız bile cevap bulabilirdiniz. Hazır cevap veriyorsunuz.
Koalisyon hükümetini de gördüm ufaktım o zaman ancak başka bir hükümet görmemem şuanki hükümetin yaptığı yanlışları görmeyeceğim anlamına gelmiyor. Ben geçmişte yaşamıyorum önüme bakarak planlarımı yapıyorum. Siz kalabilirsiniz orda. Çıkar telefonunu diyen dayıyı görüyorum ben suanda.
 
1 nesil bile yok. Yeni nesil olarak düşünmüyoruz her şey önümüzde hazır.
Evet o kuşağa da eğitimli cahiller diyorlar. 😂
Düşünmemek, kendi fikrinin olmaması büyük bir problem.
İnsanların eğitim ile modern ve eğitimli olması için dâhâ 100 sene vardır ama yine de bir Avrupa olamayız o vakitte.
 
Her parti iktidar ekonomiyi batırdı biz düzelteceğiz sözü veriyor. 1990'lardan beri hep aynı yalan. Yani bu işin sadece akp ile alakası yok. halkını ve köylüsünü düşünen kimse gelmedi, geleceğini de sanmam.

Kaz buldun mu yolacaksın. Her millet hak ettiği şekilde yönetilir. 2018 seçimleri bunu gösterdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı