Türkiye'nin ekonomisi eninde sonunda düzelir mi?

Düzelir tabii ki hep böyle kalmaz inşallah. Vatanımız için ne hayırlısı ise o olsun.
Aynen üstadım hiç ilerlemek için birşey yapmayalım hep ALLAH'tan bekleyelim. Hayırlısı hayırlısı. Sonra zamların sebebi ALLAH diyenlere oy atarız :)

Aynen üstadım hiç ilerlemek için bir şey yapmayalım hep Allah'tan bekleyelim. Hayırlısı hayırlısı. Sonra zamların sebebi Allah diyenlere oy atarız :)

Dua eden Ak Partili mi oluyor ne alaka? Ben dua ettim diye neden Ak Partili oluyorum şimdi? CHP veya başka partileri destekleyen Müslüman olamaz mı? Vatanımız için en hayırlısı ne ise o olsun dedim kötü bir şey mi dedim birader? Dua etmek kötü bir şey mi? Zaten tabii ki bizim de yapmamız gerekiyor. Dua ediyorum ki Allah Türkiye ye bu vatana daha iyi şeyler versin diye.

Dua eden Ak Partili mi oluyor ne alaka? Ben dua ettim diye neden Ak Partili oluyorum şimdi? CHP veya başka partileri destekleyen Müslüman olamaz mı? Vatanımız için en hayırlısı ne ise o olsun dedim kötü bir şey mi dedim birader? Dua etmek kötü bir şey mi? Zaten tabii ki bizim de yapmamız gerekiyor. Dua ediyorum ki Allah Türkiye ye bu vatana daha iyi şeyler versin diye.
Sözlerim şahşınıza değil. Genel olarak yaptığım bir eleştiriydi. Tabii ki dua eden AKP'li falan olmuyor. Estagfurullah. Türkiyede genel durum böyle olduğu için benzetme yaptım. Üstünüze alınmayınız. Kusura bakmayın tekrardan. Benim kusurum genelleme yaptığımı soylemem gerekirdi. :)

Şimdi size çok kötü laflar edeceğim ama banlanırım. Ben şu anda harika, mükemmel şekilde yönetiyor mu dedim? Birçok partiden daha iyi yönetti dedim. Türkçe bilmiyorsanız girmeyin foruma.

Evet, haklı olabilirsiniz sonuçta 20 yıldır akp yönetiyor hiç başka bir partiyi görmedik ki. Belki gitse daha iyi yöneten biri gelir.

Ya alın işte. Genel itibari ile cahil bir toplumumuz yok mudur hocam?
Gitmiş birisi rapor etmiş. Genel itibariyle büyüklerimizden kaç kişi bir kitabı baştan sona okuyup bitirmiş? Yani bu mesajı neden rapor edersin anlamıyorum. Maalesef eğitim sistemimiz kötü ve onun yanı sıra genel olarak cahil bir toplumdayız. İnsanlar haberde veya internette ilk ne görürse inanma eyilimindeler. Mesajı raporlayan arkadaşın neden yaptığını sormak istiyorum?

Ya alın işte. Genel itibari ile cahil bir toplumumuz yok mudur hocam?
Gitmiş birisi rapor etmiş. Genel itibariyle büyüklerimizden kaç kişi bir kitabı baştan sona okuyup bitirmiş? Yani bu mesajı neden rapor edersin anlamıyorum. Maalesef eğitim sistemimiz kötü ve onun yanı sıra genel olarak cahil bir toplumdayız. İnsanlar haberde veya internette ilk ne görürse inanma eyilimindeler. Mesajı raporlayan arkadaşın neden yaptığını sormak istiyorum?
Yanlış anlaşılma olmasın diye de cümle içinde kaç defa "Genel olarak" demişim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı