Türkiye'nin tek kablo operatörü Türksat'tan Süper Kampanya

  • Konuyu başlatan AliMt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.923

AliMt

Megapat
Katılım
23 Mart 2015
Mesajlar
125
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar şu an Uydunet sınırsız internet, teledünya hd yayın, cihazlar ve kurulumların yani her şeyin dahil olduğu 39 TL ye olan kampanya bitmek üzere. Bu kampanyada 10 Mbps 25 gb akn hız ve Teledünya temel paket veriliyor. 24 ay sabit her şey dahil 39 tl ödeyebiliyorsunuz.

Kampanya hakkında geniş bilgi için www.kablonet.com.tr: Gülümseten 39 TL Kampanyası | Uydunet - Teledünya adresinden bilgi alabilirsiniz. Fakat benim fark ettiğim bu kampanyaya yine ilk sene 39 TL ödeyerek ikinci sene 10 TL farkla yani 49 TL ödeyerek internet hızınızı 25 Mbps 50 GB Akn olan tarifeyi alabilirsiniz. İki kampanya arasında ki tek fark bu. Yani ilk sene aynı ödeyerek ikinci sene sadece 10 tl farkla 25 Mbps gibi süre bir hız alınabilir. İkinci kampanya içinse Herşey Dahil İlk Yıl 39 TL Kampanyası - Uydunet - Teledünya | Kablonet.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

gulumse-afis.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet altyapısı olan kimselerin kaçırmaması gereken bir fırsat. DSL gibi kopma olmuyor ve pingler daha düşük ayrıca hd tv keyfi var daha ne olsun :)
 
Adamlar süper kampanya yapmış. Arkadaşım ttnet ile 24 ay sözleşme imzaladı ilk 2 ay bedava internet vereceklerdi ama koskoca Türktelekomun kablosu yokmuş bedava internet biter bitmez bağladılar interneti.
 
25 GB AKN ne abi, cep telefonu mu bu? Ben 150 gb'ı en fazla 2 haftada bitiriyorum. :D

Onu geçtim, bağlantı kalitesi, latency'si nasıl? Bir Frankfurt sunucusuna kaç ms latency mevcut?
 
Technopat'lar bu tarifeye nasıl çok iyi, çok güzel diyorlar anlayamadım.

25GB AKN kime yetecek bu devirde? Ben 1 günde 25 GB tüketiyorum.
10MBPS diğer gün bakmışsın 3MBPS.
 
(Öncelikle sadece kağıt üstündeki şeylere bakarak yorum yaptığımı belirtmek isterim. ) 25 Gb Akn kime yeter demiş arkadaşlar. 25 gb'ın az olduğunu kabul ediyorum ancak 50 gb kime yetiyor ki ? Yani çok fazla internet kullanan biri her türlü 3 mbps kullanmaya mecbur bu ha 2. ha 4. gün olsun o yüzden aradaki farkın pek bir önem arz edeceğini düşünmüyorum . Yani 25 gb 2 günde bitiyorsa 50 gb 4 günde biter ki 2 gün için o kadar fark ödemek biraz mantıksız bence. Yani diğer her şey tamamsa alacak kişi için almasını önerebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı