Türkiye'nin vergi sorunu ve acı gerçekler

Ya vergileri bizler veriyoruz ama sorgulayamıyoruz. Neden? Para benim param nasıl kullanıldığını bilmek hakkım. O yetkiyi onlara biz verdik tabii ki bize hesap verecekler. Katarlılara değil! İşine gelmeyen istifa edebilir. Kapı orada toz etmeden çıksınlar hayatımızdan.
 
İşte böyle konuş dostum o zaman kim ne diyecek. Her şeyde yıkıcı olmaktansa yapıcı yıkıcı ol gerektiği yerde. Bunlar senin kaderin sen oy kullanamıyorsun ama aynı zamanda oy kullananların da kendi seçimleri. Umarım ileride daha güzel yerlere gelebilirsin vergilerin bu kadar çok olmasının sebebi de halkın eskiden kalan serveti bitirdiğinde devletin ayakta duracak parayı kendi içinde döndürmesi gerektiğinden böyle. Umarım ileride kendi yazılımımız ve üretimlerini artarsa o zaman vergiler iner. Bu yazdıklarımdan benim ya hükümet yanlısı olduğumu düşünmüşsünüzdür bence ülkede şu anda siyaset yapmayı bilen kimse yok. Başta olanlar kendi cebini doldurmayı planlıyor halk da üretim yapmadan ekonomiyi düzeltme peşinde.
Yszuf sen git 5000 saat csgo nu 10000 saat yap savaş çıkarsa taktik bilgilerini konuşturacaksın ya lazım olur.
 
Yszuf sen git 5000 saat csgo nu 10000 saat yap savaş çıkarsa taktik bilgilerini konuşturacaksın ya lazım olur.
O vergiler ile sizin gibilere yapay beyin üretmeye çalışıyorlar da olabilirler ama bunu yapabilmek birkaç milenyum sürecek gibi gözüküyor.
 
Gidin verginizi ödemeye devam edin. Benim vergiyle sorunum yok. Paşa paşa ödemeye devam edeceksiniz ben de sizin boş ağlamalarınıza gülmeye devam edeceğim. Sonuç olarak sorun sizin sorununuz. Size bol ağlamalar bana da bol kahkahalar 🤣
 

Geri
Yukarı