Türklerin üstün ırk fantezisi nedir?

Bu başlıklar bu forumda pek açılmazdı. Sanki bir yerlerden troll salmışlar, ermeniler mi eskidir Türkler mi? Safavi hanedanı Türk'müdür? Sonra liberalizm adı altında kurucu ideolojiye saldıran tipler... Bir de bunun gibi sırf provokasyon için sorulan sorular. Technopat trollerin yuvası olmaya başladı sanki.

Bu başlığı açan tiplerin foruma giriş tarihleri de hep 2022.

Troll ile alakası yok adam düşüncelerini paylaşmış senin zoruna gitmiş galiba.
 
Kemalist lerin çoğu Atatürk ilkelerini ve Atatürk düşüncelerini kavrayamamış insanlar, dini kullananlar gibi o insanlar da Atatürkçülüğü kullanıyor. Atatürk olsaydı ne yapardı diye geziyorlar amaçsızca. Tekrar bir Atatürk ün çıkmasını ve ülkeyi kurtarmasını bekliyorlar.
 
Kemalist'lerin çoğu Atatürk ilkelerini ve Atatürk düşüncelerini kavrayamamış insanlar, dini kullananlar gibi o insanlar da atatürkçülüğü kullanıyor. Atatürk olsaydı ne yapardı diye geziyorlar amaçsızca. Tekrar bir Atatürk'ün çıkmasını ve ülkeyi kurtarmasını bekliyorlar.

Kemalizm düzgün uygulandığında bir ülkeyi geliştirebilecek harika bir düşünce örneğidir ama dediğiniz gibi insanlar Atatürk'ün düşüncelerine bakmıyor direk kendisinin gelip sorunu çözmesini bekliyor.
 
Evet. İki tane küçük çocuğun parkta kavga etmesine benziyor.
Adamın PP’ye bakarsan zeka seviyesini anlarsın.

Cevap basit. Cahillik ve aptallık. Buradaki aptal hakaret anlamındaki aptal değil, sözlük anlamındaki aptal. Ortalama altı zeka seviyesi, düşük anlama kabiliyeti vs. vs. Osman’lı Anadolu’yu yüzyıllar boyunca öyle rezil, öyle cahil bıraktı ki insanlar artık toplum olma özelliklerini yitirdiler.
 
Aha bir diğer 2022 ürünü. Sizi toplayıp saldılar mı buraya? Üslüba bak. Kaç kuruş veriyorlarsa size Türk milletine değerlerine saldırmak için ben fazlasını vereyim de susun.

Neredeyse senle aynı sayıda mesajım var aynı zamanda hem çözüm olarak hem önerilerde senden daha çok bu foruma katkı sağladım. Bilgisayar dışı siyasi içerikleri forumda görmek istemiyorsan foruma girme.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı