Türknet 100 Mbps hızı verebilir mi?

zladex

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Altyapı sorgulama sitelerinde altyapı değerimin 75 Mbps'e kadar olduğu gözüküyor.

Screenshot_3.png

Şu anda Türk Telekom VDSL kullanıyorum ve ağustos'un başında TurkNet'e geçiş yapacağım. Fakat geçmeden önce (normalde 50Mbps VDSL kullanıcısıyım.) Şu 100 Mbps'e kadar olan pakete bir geçiş yapayım ve altyapım ne kadar kaldıracak göreyim dedim sonuçta denemekten zarar gelmez. Ve denemem sonucunda aldığım hız şu şekilde:

Screenshot_1.png

Hat değerlerimde bu şekilde:

Screenshot_4.png

Daha önce böyle bir şey yaşayan var m? Ayrıca TurkNet'e geçtiğimde de bu hızları alabilir miyim? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türknerin 99TL'lik 100Mbps paketini kullanıyorum. 10TL fazla vermeden kullansam 35 alacaktım bu yüzden geçtim ve memnunum arada tabii kayıp olacaktır kesin alamazsınız 100Mbps ben CAT 6 kablo çektirdim 94 96 civarı alıyorum.
Eğee TT altyapısı var ise benim gibi vaeye geçiş talep edip paketini 100mbps e kadar 10tl ücret ile arttırırsan alırsın . 99tl fatura geliyor ama fiyatına kesinlikle değer

Altyapı sorgulama sitelerinde altyapı değerimin 75 Mbps'e kadar olduğu gözüküyor.

Eki Görüntüle 1105596

Şu anda Türk Telekom VDSL kullanıyorum ve ağustos'un başında TurkNet'e geçiş yapacağım. Fakat geçmeden önce (normalde 50Mbps VDSL kullanıcısıyım.) Şu 100 Mbps'e kadar olan pakete bir geçiş yapayım ve altyapım ne kadar kaldıracak göreyim dedim sonuçta denemekten zarar gelmez. Ve denemem sonucunda aldığım hız şu şekilde:

Eki Görüntüle 1105595

Hat değerlerimde bu şekilde:

Eki Görüntüle 1105597

Daha önce böyle bir şey yaşayan var m? Ayrıca TurkNet'e geçtiğimde de bu hızları alabilir miyim? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
TurkNet'e de geçtiğinizde evet, 93-94 Mbps hız alabilirsiniz. TurkNet'e geçtiğinizde size ilkten 75 versinler önemli değil, geçişi yapıp kullanmaya başladıktan sonra, TurkNet OIM üzerinden "Teknik & Destek - Yardım Merkezi - İşlem - Paket, Tarife & Kampanyamla ilgili destek istiyorum" adımlarını takip edip destek kaydı açıp nms hız profilinizin 100/8 şeklinde güncellenmesini ve TurkNet paketinizin de Özgür İletişim Ekstra 100 olarak güncellenmesini talep etmeniz gerekiyor. Bu adımları uyguladıktan sonra, 24 saat içerisinde ekipler tarafınıza dönüş yapacak ve paket güncelleştirmeniz gerçekleştirilecek.

Ondan sonra da zaten aynı hızı alırsınız muhtemelen. Zaten hat zayıflaması değeriniz de baya düşük fakat SNR değerinin yükselebilmesi için dilerseniz telefon kutunuzdan modeme gelen kabloyu CAT6 RJ-11 uçlu kablo ile değiştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı