TürkNet 100 Mbps internet maksimum 88 Mbps oluyor

Bana vadedilen 100 Mbps VDSL hızın 94-95'ini alabiliyorum. Sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Paket değiştirme bölümünden otomatik kendim geçtim.

Verdikleri değer modem ara yüzünden baktığımda 102 Mbps. Sende yine rahatsız ederek tam hız vermesini iste.

Ya 100Mbps verecekler ya 35 dediğim gibi, tüketici olarak haklarım var.

DSLAM kilidini sadece Türk Telekom kaldırabilir. Eskiden Türk Telekom CEO'suna twit veya mail atıp kaldırılabiliyordu. Şimdi ne yaparsanız yapın kaldırmıyorlar. Bu TürkNet'le ilgili bir konu değil, Millennicom'da hizmet alsaydınız da 88 Mbps alacaktınız DSLAM kilidi yüzünden.

Halletmeniz imkansıza yakın çünkü artık düzeltmek için uğraşmıyorlar bile.

Sizin bağlı olduğunuz kabinde kilit yok demek ki. Bu kadar basit bir açıklaması var. Dediğim gibi bu konuyla alakalı birçok konu mevcut malum büyük sarı forumda. Oradan bir araştırın isterseniz.

Türk Telekom saha ekipleri yapabiliyor mu yoksa Santralden mi yapılıyor bu kilit kaldırma işlemi?
 
Şu an hiç alamadığım kadar fazla upload alıyorum. 10 MB/S hızında hiç alamamıştım. Kablonet'in kafasına taş düştü herhalde.
 
80 almaya da razıyım be 42 alt yapım 35 vereceğiz deyip 16 Mbps veren adam onlar dolandırıcı tayfa hep.
Vdsl olarak verildiği için trafik çok fazla oluyor bu yüzdende hıznının istediğiniz gibi olmuyor. Adamların bunu düzeltmeleri için ekten senin için ayrı bir kablo döşemesi lazım parasını verirsen döşerler ama ne kadar tutar bilemem. Bana 35 alırsınız diyip 35 veriyorlar. Çok fazla trafik yaşanıyor diye ekten 4 kutu koydular.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı