3 olan MB/s 21 olan Mbps.
8 bit = 1 byte
8 megabit = 1 megabyte
Altyapılara aşırı yükleme yapabiliyorlar sanırım, bende 67 Mbps yazıyor fakat bazen 75 verebiliyorlar.
Evet, en doğru.
Yanlış yazdım hocam. Değiştirdim sonra.3 olan MB/s 21 olan Mbps.
8 bit = 1 byte
8 megabit = 1 megabyte
Altyapılara aşırı yükleme yapabiliyorlar sanırım, bende 67 Mbps yazıyor fakat bazen 75 verebiliyorlar.
Cevabınız için teşekkür ederim. Modem arayüzünde xDSL değerlerini bulamadım. P-1302-T10D v3 modemde xDSL istatiklerini nereden görebilirim?Modem arayüzünden xDSL değerlerini atarsanız daha rahat yorum yapabiliriz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Modem arayüzünde xDSL değerlerini bulamadım. P-1302-T10D v3 modemde xDSL istatiklerini nereden görebilirim?![]()
76 göstermesine rağmen 100 alıyorum. Doğruluğu tartışılır.Bu site her zaman en doğru sonuçları gösterir. Bir de oradan sorgulayın. Modem arayüzünden xDSL değerlerini atarsanız daha rahat yorum yapabiliriz.
192.168.1.1'e giriş yapın. Aşağıda "Sistem Monitörü" kısmı mevcut. Bir alt menüsünde xDSL İstatistikleri olarak göreceksiniz.Cevabınız için teşekkür ederim. Modem arayüzünde xDSL değerlerini bulamadım. P-1302-T10D v3 modemde xDSL istatiklerini nereden görebilirim?![]()
192.168.1.1'e giriş yapın. Aşağıda "Sistem Monitörü" kısmı mevcut. Bir alt menüsünde xDSL İstatistikleri olarak göreceksiniz.
Oraya zaten basmıştım ama "xDSL istatistikleri" başlığını göremedim. MAC adresi gibi şeyler yazdığı için o bölümün fotoğrafını atmıyorum.192.168.1.1'e şifreyi vb. girip ilk açılan sayfanın sağındaki ok tuşuna bas. ZyXEL'lerde genelde böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.