TürkNet DSL ve İnternet Işığı Yanmıyor

Azygos1

Hectopat
TurkNet kullanıcısıyım ve modemim ASUS AC-750 eve geldiğimde internete bağlanamadığımı fark ettim. Kabloları kontrol ettim her şey olması gerektiği gibiydi sıkıntı nedir acaba? Daha önce böyle bir sorunum olmamıştı açıkçası 1 yıldır kullanıyorum.

2F3E855D-C0E2-4716-BC0A-0DD8EE237BD7.jpeg
40833245-E0F6-4143-A73B-2BF2C7F0F0A6.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende Türknet kullancısıyım hemen hemen aynı modem ve problemle karşılaştım. Yakın zamanlarda elektirik kesintisi ya da şimşek çakması problemi yaşadıysanız büyük ihtimalle modem'den kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum. Şimşek çakması sonucu benim modemim arızalandı ve modemi yeniledikten sonra problem çözüldü.

Merhaba bende Türknet kullancısıyım hemen hemen aynı modem ve problemle karşılaştım. Yakın zamanlarda elektirik kesintisi ya da şimşek çakması problemi yaşadıysanız büyük ihtimalle modem'den kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum. Şimşek çakması sonucu benim modemim arızalandı ve modemi yeniledikten sonra problem çözüldü.
Valla dün gece her şey normaldi okula gidip geldim bağlantı koptu. Öyle bir sıkıntı olmadı dostum şimşek elektrik kesintisi gibi.
Telefon hattında veya telefon kablosunda arza yoksa,servis sağlayıcısını ara
Ev telefonu da çalışmıyor bu arada sabah elektrik kesintisi olmuş.
Yani her elektrik kesildiğinde modemim bozulacak mı böyle :D gidip vatana mı götürmem gerekiyor modemi ?

Telefon hattından enerji gelmiyor veya modem bunu almıyor,modeminizde sıkıntı yoksa ve kablolardada bi sıkıntı yoksa oturduğunuz yerdeki elektrik sağlayıcının sitesine bakın, etrafınızda bir bakım,çalışma varsa telefon kesintisi olabiliyor. Bizdede oldu arka sokaktaki direkleri değiştiriyorlardı, elektrik gitmedi ancak telefon hatları gitmişti.

Telefon hattından enerji gelmiyor veya modem bunu almıyor,modeminizde sıkıntı yoksa ve kablolardada bi sıkıntı yoksa oturduğunuz yerdeki elektrik sağlayıcının sitesine bakın, etrafınızda bir bakım,çalışma varsa telefon kesintisi olabiliyor. Bizdede oldu arka sokaktaki direkleri değiştiriyorlardı, elektrik gitmedi ancak telefon hatları gitmişti.
Sıkıntının modemde olup olmadığını nasıl anlarım etrafta herhangi bir elektrik çalışması yok. Turknet de herhangi bir mesaj yollamadı kesinti olacağına dair. Ne yapmam gerekiyor son olarak modemi vatana götüreyim mi direk ?

Modemi garanti kapsamında mı yenilediler yoksa sıfır modem almak zorunda mı kaldınız ?
Aynı zamanda internet arayüzünde hızlı kurulumda da bu gözüküyor ?

Dosya Ekleri

• 4C349FDA-76EC-418F-B3DF-10D5D8529A2E.png
    4C349FDA-76EC-418F-B3DF-10D5D8529A2E.png
    64,9 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
hayır malesef kendim aldım. arıza kaydı bıraktım türk nete. onlarda Türk telekoma haber vermiş. Türk telekomdan yetkili gelip internet hattını kontrol etti ve problemin modemden kaynaklandığını söyledi. ben böyle öğrendim.

hayır malesef kendim aldım. arıza kaydı bıraktım türk nete. onlarda Türk telekoma haber vermiş. Türk telekomdan yetkili gelip internet hattını kontrol etti ve problemin modemden kaynaklandığını söyledi. ben böyle öğrendim.
Şuan yanması gereken tüm ışıklar yanıyor arayüzde de bir sıkıntısı yok sanırım türknet kaynaklı bir internet ve telefon kesintisi oldu :D valla bir an çok korktum ben yakın zamanda akım korumalı bir uzatma alayım patlamasın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı