TürkNet internet kesilme sorunu

Yunus Emre2822

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Ataşehir/İçerenköy civarında oturuyorum. İnternet olarak Türknet adında bir internet kullanıyorum ve şikayetçiyim. İnternet sürekli gidip geliyor. Kesilip kesilip geliyor. Bunun sebebi nedir? Müşteri temsilcisi ile konuşuyorum. Hallettik artık sıkıntı olmayacak tarzında cümleler kuruyor. Ancak düzelen bir şey yok. Bu aydan sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Ancak ben bu sorunun asıl sebebini merak ediyorum. Bir yardım eder misiniz? İnternetimi değiştirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ISS ile birlikte kullanılan modemden de kaynaklanabilir. Farklı bir modem ile denemenizi tavsiye edeceğim. Harici olarak durumdan şikayetinizi üstüne bastıra bastıra TürkNet'e bildirin. Sorunun çözülmediğini falan sürekli söyleyin. Başka türlü çözülmez bu sorun.

Bu ISS ile birlikte kullanılan modemden de kaynaklanabilir. Farklı bir modem ile denemenizi tavsiye edeceğim. Harici olarak durumdan şikayetinizi üstüne bastıra bastıra TürkNet'e bildirin. Sorunun çözülmediğini falan sürekli söyleyin. Başka türlü çözülmez bu sorun.
Hocam en az 10 kere aradım her seferinde arıza kaydı yaptık diyerek başlarından attılar. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Dostum TürkNet bu aralar bozu bende de kesilme oluyor, AKK kaldırıyorlar ya coştular. :uyan:

Ups post 2016 tarihinde atılmış :kedi:

Ya benimde 7 gündür Internetim ve telefonum kullanılamıyor hala bana aynı cevapları veriyorlar arıza kaydiniz önceliklendirildi falan diye

Arkadaşlar ben Ataşehir/İçerenköy civarında oturuyorum. İnternet olarak Türknet adında bir internet kullanıyorum ve şikayetçiyim. İnternet sürekli gidip geliyor. Kesilip kesilip geliyor. Bunun sebebi nedir? Müşteri temsilcisi ile konuşuyorum. Hallettik artık sıkıntı olmayacak tarzında cümleler kuruyor. Ancak düzelen bir şey yok. Bu aydan sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Ancak ben bu sorunun asıl sebebini merak ediyorum. Bir yardım eder misiniz? İnternetimi değiştirmeli miyim?
Merhaba hocam bendede aynı sıkıntı vardı, modemi değiştirdim düzeldi, istersen farklı bir modem ile dene

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı