TürkNet iyi mi?

hidrojen07

Femtopat
Taşınıyoruz da benim şu an kullandığım internet Millenicom ama hızlı değil altyapı yok diye. 700 TL ceza var ayrılırsak diye sizce ödenir mi o para? 100 MB nete geçeceğim TürkNet'teki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence iyi alt yapının desteklediği en yüksek hızı veriyorlar. Alt yapın sorunluysa buna yapacak bir şey yok hangi firmaya geçersen sorun yaşayacaksın.

Aktif altyapınız yoksa pek önermem. Twitter'da Turknet Destek hesabının yanıtlarına bakarsanız pek iç açıcı gelmiyor. Ben kullanmadım şahsen ama kullanan arkadaşlarım da pek önermediler. Eğer aktif altyapınız var ise kullanmanızı öneririm. O tarafta bir sıkıntı olduğunu duymadım.

@hidrojen07 100mb veriyorsa al bence. Ben 35mb alıyorum. Kayıt olurken arkadaşını gettir kampanyasından yararlanmak istersen bu kodu kullanabilirsin GBQ14YF10BSA sende bende bir ay bedava kazanırız.

Ben bir kullanıcısı olarak önermem açıkçası. Güzel hız ve gecikme değerleri alıyorum fakat internetimde sorun olunca fark ettim, adamların müşteri hizmetleri yok. Bir tek mail yoluyla ulaşabiliyorsun ki cevap vermeleri en az iki gün sürüyor...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı