SayanoraBtch
Decapat
Arkadaşalr bu Millenicom.
Bu da TürkNet sizce hangisine geçmeliyim çok kararsızım. Şu lanet TTNET'ten kurtulup artık güzel bir internet istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 728196
Eki Görüntüle 728198
Bu da TurkNet sizce hangisine geçmeliyim çok kararsızım. Şu lanet TTNET'ten kurtulup artık güzel bir internet istiyorum.
TTNET'in altyapısından rahatsızsanız bu firmalar da o altyapıyı kullanıyor. Yani altyapınıza göre seçim yapın.Eki Görüntüle 728196
Eki Görüntüle 728198
Bu da TürkNet sizce hangisine geçmeliyim çok kararsızım. Şu lanet TTNET'ten kurtulup artık güzel bir internet istiyorum.
16 Mbit destekliyor sanırım altyapınız.
Yok. TürkNet altyapısı olmadığı yerde daha düşük hız veriyor benim altyapım 75 Mbps destekliyor ama bana 35 Mbps önerdiler.
10 TL farkla 75 Mbps alabiliyorsunuz diye biliyorum. Arayıp sorabilirsiniz. Yahut Twitterdan falan yazın.Yok. TürkNet altyapısı olmadığı yerde daha düşük hız veriyor benim altyapım 75 Mbps destekliyor ama bana 35 Mbps önerdiler.
![]()
Şuradan da sorgulama yapıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Biliyorum.10 TL farkla 75 Mbps alabiliyorsunuz diye biliyorum. Arayıp sorabilirsiniz. Yahut Twitterdan falan yazın.
Zaten daha bağlanmadı 1-2 güne bağlanıcak.10 TL farkla 75 Mbps alabiliyorsunuz diye biliyorum. Arayıp sorabilirsiniz. Yahut Twitterdan falan yazın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.