TürkNet "modem buluşmuyor" ama internet var

nm4nn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bugün itibari ile TürkNet'e geçtim ama teknik kısmına baktığımda "modem buluşmuyor - VDSL" diyor. Bu ne zaman düzelir? Bir de upload ve download Oim'de gözükmüyor bunun nedeni nedir? Acaba yeni geçtiğimden dolayı mıdır?

Bende de aynı durum söz konusu. Bazen böyle bir sonuç gösterebiliyor "Teknik Bilgiler" kısmı. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor, merak etmeyin.

Bak mesela bugün de hız gözüküyor ama buluşmuyor. 9A96E4C8-7D2F-412F-B891-1A6776824865.jpeg

Bende de son günlerde olmaya başladı bol bol, hatta kopma sorunu da çok fazla olmaya başladı. 5 Kasım’da bakım yapılacak kesinti olacak diye mail attılar; bakımdan önce sağlam olan internet bakımdan sonra kopmadan dolayı kullanılamaz hale geldi desem yanlış olmaz. Ara sıra giriyorum teknik bilgiler menüsüne, bazen modem buluşmuyor bazen fiziksel durum kapalı gösteriyor anlamadım ben de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı