TürkNet modem iade kaydı nasıl açılır?

Makaleler
12
Daha fazla  
Merhabalar modem bozuk olduğu için TürkNet müşteri hizmetlerini aradım 3 gün önce. Onlarda bana şöyle bir e-mail attılar.
Değerli müşterimiz; satın almış olduğunuz modeminizin iadesi için tüm MNG Kargo şubelerinden 309177497 nolu kodu kullanarak ücretsiz bir şekilde gönderim yapabilirsiniz. Modemi iade gönderdiğinizde ya da gönderdiyseniz kargo takip numarasını paylaşacak şekilde tekrar modem kaydınızı açmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.
Şimdi bana kargo takip numarasını paylaşacak şekilde modem kaydı açın demişler. Nereden açacağım ben bu modem kaydını? Gönderdiğim posta Online işlemlerde de gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takip no SS alıp destek kaydına fotoğraf yüklemeniz gerekecek sanırsam. Başvuru da eğer uygulamadan yaptıysanız kimlik bilgilerinizi vs uygulamadan gönderme işlemi mevcuttu. O şekilde olması gerek yanlış bilgi vermiş olmayayım ama.

3 Gün önce TurkNet'in verdiği modemi iade ettim. Mail yoluyla iptal için dilekçe yolladım. Zorla da olsa müşteri hizmetlerine ulaştım. Modemi MNG Kargo ile kod olmadan adreslerine yolladım.

Sonuç ne oldu peki hocam. İade edildi mi?

Henüz bir haber yok.
TürkNet Online işlemler kısmında modem modeline göre arıza kaydı bölümü var.

Ekran Alıntısı.JPG

Ekran Alıntısı2.JPG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı