Türknet Nasıldır, Geçilir mi?

Tabii arkadaşlar ADSL internet alacaksanız zaten bir tek Türk Telekom'un altyapısı var. Hangi markaya da gitseniz alacağınız internet kalitesi aynı. Hizmet kalitesi olarak yerlerde sürünüyor Türk Telekom. Fiber tarafında gene Türk Telekom çok büyük paya sahip ama Turkcell var alternatif olarak. İmkan varsa ve bütçe uygunsa SuperOnline diyorum şu an. Ayrıca şu geçmiş yayını izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türknet gayet iyi, modeminiz sağlıklı olduktan sonra, hatlarda da sorun yoksa vaadedilen hızı alıyorsunuz. Ben 75 Mbitten 70 alıyorum. Tanıdığımızı da geçirttim. Onda da 35 Mbitten 33 alıyoruz. Yani başka ne isteyelim, 150 GB AKN( bu 3 ay 250 GB yaptılar) 1000 DK konuşma hakkı, 60 TL daha ne istiyorsunuz. Bence sorun yaşayanlar derdini anlatmasını bilmiyor.

Ha bende sorun yaşıyorum ara ara ama çözülüyor. Müşteri hizmetleri de hiç bekletmeden cevap veriyor. Bir sorun olarak 1 Mayıs'ta gece indirdiğim verileri, gündüze yamışlardı o sorun çözülmedi. Ama sistem oturduktan sonra gece gündüz gayet güzel yazılıyor.

Kardeşim eğer geçmediysen geçmeni öneririm. Tabi bir şeyi unutmasan iyi olur. Eğer bulunduğun yerde türk telekom alt yapısı iyise sorun çıkıcağını zannetmiyorum. İnternette yazıyor türknete geçmeyin çok kötü falan diye. Şahsen ben türk telekomdum türk telekomda ADSL tarifem vardı 16 mpbs ye kadardı 11 12 alıyordum. Bina içi kablom çok eskiydi ta 1994 1995 falan öyle bi kablo eski ıslanmış pas gibi bir şey olmuş o halde alıyordum. Türknet e geçtim kablomu yeniledim vdsl2 destekli iyi bi modem aldım. Şuan da hızım 75 mbps hızın 70 71 ini alabiliyorum 4 mbps upload var hiçbir kesinti sorun yaşamadım. Oyunlarda pingim düşük gayet memnunum gayet iyi bir marka türknet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum ve hiç dengesizlik görmedim. Hatta Superonline'da 60 ping alırken Türknet'de 10 ping altı alıyorum. Bunları abartmadan söylüyorum.
Ahh dostum ahh. Lol oynuyorsun sanırım. Server Almanya dan Türkiye'ye taşındığı için düşük ping alıyorsun türknet olduğu için değil...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı