Türknet nasıldır?

bilal232

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2019
Mesajlar
518
Çözümler
3
Superonline kullanıyorum 8 Bit 85 TL indirme mevcut. 1 gibi de yükleme. TürkNet aylık 85 TL 35 Bit 3 upload alınmalı mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
asdsadasdsad.png


Şimdilik aldığım hizmet bu memnunda şahsen 5 senelik facia Türk Telekom hizmetinden sonra. Uploadlar sanırım yükseltildi normalde 3 geliyordu 7 ve 8 arasına çıkarıldı. He şöyle bir şey de var ben memnunum diye sizinde memnun kalcağınızın bir garantisi yok altyapıdan tutun bulunduğunuz bölge döşeli olan kablolara kadar her şey etki ediyor.
 
Bursa da bayi falan var mı?

Hocam müşteri hizmetleri yok bayi nasıl olsun? Türk Telekom gibi değil. Bende geçmeyi düşündüm ama hiçbir saha ekibi yok, fiziksel olarak bir müşteri hizmetleri yok, sen mesaj atıyorsun onlar cevaplıyor. Bir arıza olduğunda eğer aktif altyapısında değilseniz Türk Telekom ekiplerine söylüyorlar onlar bakıyor. Aktif altyapıda ise santralde kendi cihazları olduğu için santralde onlar bakıyor, ama saha kutuları gene Türk Telekom'a bakıyor. Kalite konusunda ise çoğu kişi altyapınıza bağlı diyor o konuda birşey diyemem çünkü hiç türknet deneyimim olmadı .
 

Geri
Yukarı