TürkNet nasıldır?

Hocam bende mevcut modem var. Zyxel'in kablosuz modemi o iş görür bana. Şu an net karar vermedim ama taahhüt olmadığı için TurkNet olabilir. Ya da Ttnet, Superonline kafama yatarsa olabilir. Genelde 2 yıl taahhüt verdikleri için hoşuma gitmiyor.
VDSL modem değilse 16 Mbps'den fazlasını alamazsınız o yüzden söyledim hocam.

Benim dayım kullanıyor. Bağlantı kopmaları ve özellikle de sürekli sistem çalışmaları yüzünden kaynaklanan kopmalar olmuyor dediğine göre. Türk Telekom olmasın ama ne olursa olsun derim. Ben çok çektim. Şuanda 136 TL veriyorum Turkcell de sınırsız mobil internet için. Yetiyor da artıyor da.
Bu ay 152 (şuanda) kullanmışım. 50 GB kota ama gece 2-8 sınırsız. İndirmeleri geceye planlıyorum.

Bende memnunum bazen 40 MB gün içi 25/35 mb buluyorum ben bu hızı Türk Telekomdan alabilmek için 100 küsür para veriyordum bulamiyordum. Şu an bana mı özel bilmiyorum akn ise 250 GB Türk Telekom taahhüt bozdum Türknete geçtim diye 6 ay boyunca 30 TL gelecek.

Bende memnunum bazen 40 MB gün içi 25/35 mb buluyorum ben bu hızı Türk Telekomdan alabilmek için 100 küsür para veriyordum bulamiyordum. Şu an bana mı özel bilmiyorum akn ise 250 GB Türk Telekom taahhüt bozdum Türknete geçtim diye 6 ay boyunca 30 TL gelecek.
Kullandığınız tarife nedir? Sitelerinde 59.90 gözüken tarife harici bir fiyat göremedim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı