Aradaki fiyat farkı 4₺ Türknet’te 75Mbps paket 80₺.
ee tamam NetSpeed daha uygun işte
Aradaki fiyat farkı 4₺ Türknet’te 75Mbps paket 80₺.
Bence ona geç yukarıda nedenlerini söyledim. Türk Telekom’un altyapısını kullanıyorlar ve taahhüt yok. Ay sonu kampanyalar bitiyor, acele et derim.Ne yalan söylim Netspeed'i daha önce duymadım. Onu da araştırmam gerekecek.
Ya saçma gelicek ama Netspeed'i daha önce duymadım. Yeni duyunca da hemen almak garip geliyo. Şimdi benim 75 mbps hız alıcak altyapım var ama türknet bana 35 mi vericek. Ya da tercih edince bağlanması ne kadar sürdü ? İnternet hakkında pek bilgim yok.ee tamam NetSpeed daha uygun işteArkadaşta YAPA olmadığı için o hızı veremiyorlar, zaten mesaj olarak bunu firma söylüyor. Yukarıda arkadaşın attığı fotoğrafta yazıyor.
Bana göre NetSpeed, Turknetten daha iyi. Kaç yerde şikayet okudum, tabii ki stabil bir şekilde kullanan var ama genel olarak iyi değil bence. NetSpeed, Türk Telekom’un alt yapısını kullanır ve taahhüt yok. Senin altyapın 75 evet ve Turknet sana 35 veriyor. NetSpeed’te hızı sonuna kadar alırsın.Ya saçma gelicek ama Netspeed'i daha önce duymadım. Yeni duyunca da hemen almak garip geliyo. Şimdi benim 75 mbps hız alıcak altyapım var ama türknet bana 35 mi vericek. Ya da tercih edince bağlanması ne kadar sürdü ? İnternet hakkında pek bilgim yok.
NetSpeed ile TurkNet hemen hemen aynı fakat burada bir kıyas yapılacaksa TurkNet daha iyi.Bana göre NetSpeed, Turknetten daha iyi. Kaç yerde şikayet okudum, tabii ki stabil bir şekilde kullanan var ama genel olarak iyi değil bence. NetSpeed, Türk Telekom’un altyapısını kullanır ve taahhüt yok. Senin altyapın 75 evet ve Turknet sana 35 veriyor. NetSpeed’te hızı sonuna kadar alırsın.
NetSpeed’te hızı sonuna kadar alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.