TürkNet upload hızı artmadı

@AreYouOkey Upload hızınız 6'ya çekildi mi? 6 ise Hâla aynı hızı alıyor musunuz? Şu sıralar ağırlıklı olarak upload yapıyorum. Güncellenmesini istedim destek kaydı açıp, "internetinizde arıza bulunmamaktadır şu kadar saattir aktif olarak kullanıyorsunuz" gibi saçma bir dönüş yapılmış.
Evet 8 Mbps upload alıyorum şuan.
Kendi kendine düzeldi bende.

Evet 8 Mbps upload alıyorum şu an.
Kendi kendine düzeldi bende.

Modem arayüzünde 6 Mbps modemime ulaştığı gözüküyor. Hız testlerinde ise 2'yi geçmiyor. Destek kaydı açtım, 24 saatte 1 yanıt alıyoruz Allah'a şükür. Gelen yanıtta da internetinizde herhangi bir arıza gözükmemektedir deniyor. Sinirden internetimi değiştireceğim. Hızım düşük/performans sorunu yaşıyorum diye destek kaydı alıyoruz. 2 Gündür aktif olarak internetiniz kullanılıyor herhangi bir sorun yok demişler. Hangi konuda destek kaydı açtıydınız hatırlıyor musunuz?

Modem arayüzünde 6 Mbps modemime ulaştığı gözüküyor. Hız testlerinde ise 2'yi geçmiyor. Destek kaydı açtım, 24 saatte 1 yanıt alıyoruz Allah'a şükür. Gelen yanıtta da internetinizde herhangi bir arıza gözükmemektedir deniyor. Sinirden internetimi değiştireceğim. Hızım düşük/performans sorunu yaşıyorum diye destek kaydı alıyoruz. 2 Gündür aktif olarak internetiniz kullanılıyor herhangi bir sorun yok demişler. Hangi konuda destek kaydı açtıydınız hatırlıyor musunuz?
Tam olarak hatırlamıyorum. Geçmişe bakacaktım sitede bulamadım. Ben nedense kendi kendine düzeldi olarak hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı