TürkNet VDSL yerine ADSL hizmet veriyor

Türk Telekom çalışanları TürkNet'ten aldığınız için gıcık olmuş olmalılar ki öyle yapmışlar neden öyle bir şey diyorsun dersen her ilk internet bağlatmamda TürkNet'den 10 Mbps düşük örneğin 35ken 25 bağlıyorlar destek kaydı açıyorum geri yükseliyor 35'e ama VDSL yken ADSL bağlamaları da değişikmiş.
 
Öncelikle modeminiz VDSL'e uyumlu bunu belirtmek isterim.
Hocam şu 2 sitede adresinizi noktası noktasına girip çıkan sonuçları bizimle paylaşır mısınız?
Şu sonuç çıkıyor : Alt yapı : var
alt yapı türü:adsl
port durumu: var
hız bilgisi: max 17 mbps'e kadar
 
Modemi fabrika ayarlarına döndürdünüz mü? Küçük bi ihtimal de olsa işe yarabilir.
WAN_INTERNET_VD bu bölüme kullanıcı adınız yazıyorum vdsl sinyal yok malesef.
Nasıl yani TürkNet websitesinde 35 Mbps denmemiş miydi?
Evet Max alacağınız hız 50 mbit hız diyor.Müşteri temsilciside onaylıyor alt yapı vdsl diyor,vdsl modem almanız gerekiyor 35 mbit sağlıklı hız alabileceksiniz diyor
 
Evet Max alacağınız hız 50 Mbit hız diyor. Müşteri temsilciside onaylıyor altyapı VDSL diyor, VDSL modem almanız gerekiyor 35 Mbit sağlıklı hız alabileceksiniz diyor.

Destek kaydı oluşturun ve isteseniz 10TL fark ile 50 Mbps'de alabilirsiniz. Websitesinden paket değişikliklerine bakın var mı 50Mbps seçeneği diye bakın.
 
Durum baya rahatsız ediciymiş. İnşaallah tez düzelir.
Madem alt yapım 16 mbit adsl,neden vdsl modem aldırıp 16 mbit adsl veriyorlar anlamış değilim.
Öncelikle modeminiz VDSL'e uyumlu bunu belirtmek isterim.
Hocam şu 2 sitede adresinizi noktası noktasına girip çıkan sonuçları bizimle paylaşır mısınız?
Türk Telekom da hipernet olarak alt yapım görünüyor.Türk Telekom'da,TürkNet'te vdsl alt yapı diyorlar ama TurkNet'in yaptığı adsl 16mbit.Bilmiyorum napacağımı.
 
Son düzenleme:
Türk Telekom'da HiperNet olarak alt yapım görünüyor. Türk Telekom'da, TürkNet'te VDSL altyapı diyorlar ama TürkNet'in yaptığı ADSL 16Mbit. Bilmiyorum ne yapacağımı.

Türk Telekom'a bakma TürkNet öyle diyorsa öyledir. Destek kaydı aç düzeltirler düzeltmezlerse yine aç yine olmazsa artık btk vs.
 
Destek kaydı cevabı: Daha önceden belirttiğim gibi ADSL altyapısını kullanıyorsunuz. Yaptığım kontrollerde abonenize ait açık iş emri görüntülemekteyim. VDSL altyapısına geçiş süreciniz sürmektedir. Bu süre zarfında 16 Mbps hız alacaksınız. Geçiş işleminiz tamamlandığında hızınız 35 Mbps'e kadar yükseltilecektir. Bu süre zarfında sizi ara ara bilgilendireceğim.
Yılan hikayesine dönecek gibi.
 

Geri
Yukarı