Paket kaybı yüzünden lanet okuyarak Netspeed'i iptal ettirip Türknet'e geçtim 6 ay önce. O gün bu gündür forumda aynı sorundan birçok konu açıldı Netspeed kullanıcıları tarafından. 6 aydır paket kaybı olmadan ve çok iyi pingler ile kullanıyorum. Fakat VAE 75/4 olarak kullanıyorum ben, YAPA değil. YAPA'da sıkıntılar var. Eğer altyapınız iyi ve TT ile stabil kullanıyorduysanız VAE üzerinden Türknet ile aynı stabil hizmeti alabiliyorsunuz. Aynı şekilde Millenicom da size sıkıntısız hizmet verecektir VAE üzerinden. Netspeed'de kronik olup çok fazla kullanıcıda olan paket kaybı sorunu Türknet ve Millenicom'da yok. Hiç yok demek yanlış olur fakat çok çok nadir görüyorsunuz, yok denecek kadar az.
2 ay kadar da Millenicom kullandım. Paket kaybı falan yoktu, pingler de çok iyiydi. Fakat 1 ay boyunca akşam saatlerinde pingler 200-300'lere görünce iptal ettirmek zorunda kaldım. Benim bulunduğum bölgede bu sorun Superonline omurgasında oluyor. Superonline kullanırken de vardı bu sorun. Millenicom da aynı omurgadan verdiğinden bu sorunu yaşadım, bunun dışında en ufak sorun olmadı. Bölgenizde Türk Telekom ve Superonline sıkıntısız hizmet verebiliyorsa VAE üzerinden Türknet ve Millenicom ile sıkıntısız hizmet alırsınız. Netspeed hiç düşünmeyin bile, oyun oynarken kanser olursunuz
2 ay kadar da Millenicom kullandım. Paket kaybı falan yoktu, pingler de çok iyiydi. Fakat 1 ay boyunca akşam saatlerinde pingler 200-300'lere görünce iptal ettirmek zorunda kaldım. Benim bulunduğum bölgede bu sorun Superonline omurgasında oluyor. Superonline kullanırken de vardı bu sorun. Millenicom da aynı omurgadan verdiğinden bu sorunu yaşadım, bunun dışında en ufak sorun olmadı. Bölgenizde Türk Telekom ve Superonline sıkıntısız hizmet verebiliyorsa VAE üzerinden Türknet ve Millenicom ile sıkıntısız hizmet alırsınız. Netspeed hiç düşünmeyin bile, oyun oynarken kanser olursunuz