TürkNet zammı hakkındaki düşünceleriniz

Yigit75

Kilopat
Katılım
4 Aralık 2015
Mesajlar
689
Çözümler
6
Yer
Ümraniye
Arkadaşlar TürkNet'in yaptığı zam hakkında fikirleriniz nelerdir? Bir anda 13 TL zam çok değil mi?
EE2C7F61-A628-4322-B274-A84562146FB7.png
 
Bu mesaj bana da geldi biraz önce zaten yıl başında yapmışlardı bir daha ek zam yaptılar, telefonu iptal ettirdim kullanmaya devam edecegiz yapacak bir şey yok gibi ama etik olmadı bence
 
Sözleşmemi sonlandıracağım.

Hat olmadığından kaynaklı 16 Mbps'ye kadar paket kullanıyorum, gidip de buna 85 lira ödemem. Millenicom'a falan geçmeyi düşünüyorum.

Bağlattığımda 60 TL idi, 65 oldu, 76 oldu, şimdi de 85 TL.

Müşteri hizmetlerini kaldır bahaneyle, milleti fıtık et bir sıkıntısı olduğunda, şimdi de gel zam yap.
 
Diğer küçük rakipleri gibi hıza göre fiyat biçmesi gerekiyor. Zaten müşteri hizmeti olmaması ve bazı sorunlarından dolayı sevilmiyor. Tek fiyat politikası ile küçük firmalar ile yarışamaz.
 
Sikayetvar sitesinde bir kullanıcının iddiasına göre kendisine görselde ki cevabı yazmışlar. Yani fiyat bilgilendirmesi yanlışlıkla atılmış veya sızdırılmış gibi belirtmişler. Ayrıca bahsettikleri geliştirmeye anlam veremedim ne yapabilirler ki? Ben mesela VAE kullanıyorum benim altyapımı sanki bir anda YAPA'ya mı çevirecekler de bu kadar fiyat farkı koyuyorlar.
 

Dosya Ekleri

  • turknet.jpg
    turknet.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı