Facebook hesabım yok. Yine de sağolun.Facebook'ta iki tane TurkNet kullanıcılarının bulunduğu yardımlaşma sayfası var yazın oraya bilen arkadaşlar yardımcı olur.
Facebook hesabım yok. Yine de sağolun.Facebook'ta iki tane TurkNet kullanıcılarının bulunduğu yardımlaşma sayfası var yazın oraya bilen arkadaşlar yardımcı olur.
Hocam iyi yazmışsınız fakat sizin hız testinizdeki değerlere göre gayet normal değilmi 34mbps download hızı demişsiniz.Kendi sitesinde verdiği hızı başka sitelerde alamıyorsunuz örnek vermek gerekirse YouTube da HD oynatırken bile donabiliyor performansdan gelen download hızına bakıyorum 1 MB bile değil kendi sitesine girip hız testi yapınca 34 MB dowland aldığımı iddia ediyor Turknet! Kimseye inanmayın.
Bunu bu foruma yazmak yerine kendilerini arayabilirsin. TürkNET sitesine göre adresine kaç MBPS internet veriliyor kontrol ettin mi? Verdiği hızın altındaki sekmede 10TL farkla TürkNET'in verebileceği en yüksek hızı da sana sunuyor. Yani anlayacağın buraya yazmak yerine kendileriyle iletişime geçersen cevabını kısa süre içerisinde bulursun.Konuyu takip ediyorum.Benim de altyapım 140Mbps destekliyor acaba 100Mbps verebilirler mi(kayıp illaki olacak tutupta 70 vermezler diye ümit ediyorum)?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.