TürkNet'e geçilir mi?

Kendi sitesinde verdiği hızı başka sitelerde alamıyorsunuz örnek vermek gerekirse YouTube da HD oynatırken bile donabiliyor performansdan gelen download hızına bakıyorum 1 MB bile değil kendi sitesine girip hız testi yapınca 34 MB dowland aldığımı iddia ediyor Turknet! Kimseye inanmayın.

Turktelekom'dan taahhüt bozarak geçmiştim turktelekom bana maksimum 10mbps alacağımı söylemişti bende kabul etmiştim fakat bana ulaşan hız maksimum 7mbps idi.Daha sonra bu sorunu çözmek için TurkNet'e başvurdum yaklaşık 15 20 gündür kullanıyorum.Yapada kesintisiz mod ile sabit 13 15 mbps arası alıyorum.(Tabii bu hız çok iyi değil ama gerçekten altyapı var ise bence kesinlikle başvurun.)
Destekle henüz sıkıntım olmadı geri dönüşleri çok hoşuma gitti arayınca direkt yardımcı oluyorlar.
1 ay deneme olayı var,bir de ilk ay bedava olayı var o da kodla oluyor.
Kendi kodumu bırakayım belki geçiş yapacaklar olur sizde bende 1 ay
bedava kullanırız.

ISH34RB33KPQ

2 hafta önce geçiş yaptım. 35'lik pakedi kullanıyorum hız testlerinde en az 30 en fazla 34 küsürlü gördüm. Tavsiye ederim ben gayet memnunum. Ayrıca cayma bedelinin 120 lirasını karşılıyorlar yanlış hatırlamıyorsam. Tek yapmanız gereken ödedikten sonra kendilerine makbuz, fatura ne kesiliyorsa göndermek. Aylık ücretinizden inidirim olarak da uygulayabiliyorlar bu fiyatı.

Kendi sitesinde verdiği hızı başka sitelerde alamıyorsunuz örnek vermek gerekirse YouTube da HD oynatırken bile donabiliyor performansdan gelen download hızına bakıyorum 1 MB bile değil kendi sitesine girip hız testi yapınca 34 MB dowland aldığımı iddia ediyor Turknet! Kimseye inanmayın.
Hocam iyi yazmışsınız fakat sizin hız testinizdeki değerlere göre gayet normal değilmi 34mbps download hızı demişsiniz.
Her 8mbps download hızı 1mb/sn hıza tekabül ediyor.Ortalama olarak zaten indirme hızınız saniye 4 4.5 gibi bir değer eğer arka planda uygulama vs çalışıyorsa ve de modem üzerinde wifi açıksa aldığınız değerler normaldir bence TurkNet'e haksızlık etmeyin.

Ben tütknetliyim bana vaad ettikleri hız 18 mbps di ilk 3 ay sıkıntım yoktu fakat sonrasından paket kaybı sorunu yaşamaya başladım çağrı açtım en az 5 kere öyle böyle en sonunda teknik servisleri geldi ve kontrol etti benden kaynaklanan bir sorun olmadığı söylediler. Daha sonrasında çağrı merkezi arayıp hızımı düşürdüklerini böylece sorununun çözdüklerini söylediler. Sonuç olarak şu an 8 mbps alıyorum. Karar sizin. İyi yakşamlar.

Hallettiler, bu da güzel be.
1582572463460.png

Konuyu takip ediyorum.Benim de altyapım 140Mbps destekliyor acaba 100Mbps verebilirler mi(kayıp illaki olacak tutupta 70 vermezler diye ümit ediyorum)?
Bunu bu foruma yazmak yerine kendilerini arayabilirsin. TürkNET sitesine göre adresine kaç MBPS internet veriliyor kontrol ettin mi? Verdiği hızın altındaki sekmede 10TL farkla TürkNET'in verebileceği en yüksek hızı da sana sunuyor. Yani anlayacağın buraya yazmak yerine kendileriyle iletişime geçersen cevabını kısa süre içerisinde bulursun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı