TürkNet'e geçmek mantıklı mı?

Thential

Hectopat
TürkNet'e geçmek mantıklı mı? Altyapım 75 Mbps downloada kadar destekliyor. Bir de modemi onlar mı veriyor yoksa bizmi alıyoruz? Daha önce TürkNet kullanmış olanlar cevaplarsa sevinirim.

Türk Telekom'dan geçiyorum şu anda aldığım hızlar şu download 10 Mbps upload 1'i zor görüyor o yüzden TürkNet'e geçmek istiyorum.
Bir de boş port olup olmadığını nereden anlayabilirim?
Çok fazla teknik bilgiye sahip değilim ama şunu söyleyebilirim evdeki altyapım bildiğim kadarıyla 75mbps ye kadar destekliyor, benim paketim 85₺ lik 35mbps download ve 5mbps upload alıyorum. Pingim 30-35 arası oluyor. Ve bu değerleri stabil olarak kullanabiliyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Arkadaş numarası verip bir ay bedava da kullanabilirsiniz geçiş yaparak. Hatta arkadaş numarasını kullandığınız kişi de bedava kullanıyor. Bu hizmeti 4 kere kullandım arkadaş numaram sayesinde :)

Ofiste TürkNet evde TTNET kullanıyordum. Yaklaşık 10 senedir herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum TTNET ile ilgili. Fakat TürkNet tam bir baş belası. Ofiste hemen hemen her saat başı internetim kesiliyor ve 10-15 dk boyunca gelmiyordu. Teknik destek ekip gönderdiler ve verdikleri cevap " modemde çok fazla kablo takılı sorun bundan kaynaklanıyor" oldu. Kısa bir zaman sonra iptal için başvuruda bulundum yaklaşık 1 ay boyunca süründürdüler. TürkNet'ten, Türk Telekom'a geçiş yapacaktım fakat TürkNet çalışanları defalarca istememe rağmen internet iptal kodumu vermediler.
Kısacası başını ağrıtmak istemiyorsan TürkNet'e bulaşma derim.

Turknet, Netspeed, Millenicom bu tarz firmalar sorun yaşayana kadar iyiler. Sorun yaşarsanız geçmiş olsun süründürürler sizi çünkü kendi ekipleri yok Türk Telekom ekipleri ilgilenirse sorun çözülüyor.

Taahhüt yok bizde derler ama iptal etmek istediğinizde olabildiğince geç iptal etmeye çalışırlar.

TürkNet'e geçmek mantıklı mı? Altyapım 75 Mbps downloada kadar destekliyor. Bir de modemi onlar mı veriyor yoksa bizmi alıyoruz? Daha önce TürkNet kullanmış olanlar cevaplarsa sevinirim.

TürkNet almalısın. Yanına ASUS marka bir modem alabilirsiniz.

Bir sıkıntı olunca müşteri hizmetlerine bağlanamıyorsun canlı destekden sıkıntıyı yazıp 7-8 saat bekliyorsun onun dışında bir sıkıntısı yok altyapının verebileceği maksimum hızı veriyorlar zaten bir de modemi sen alıyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı