TürkNet'e geçmek mantıklı mı?

Thential

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2020
Mesajlar
501
Çözümler
3
TürkNet'e geçmek mantıklı mı? Altyapım 75 Mbps downloada kadar destekliyor. Bir de modemi onlar mı veriyor yoksa bizmi alıyoruz? Daha önce TürkNet kullanmış olanlar cevaplarsa sevinirim.
 
Ben TürkNet'i kullanıyorum pek sıkıntı yaşamadım Millenicom'da kullandım tabii ama hız konusu Millenicom çok yavaş.
Ben 1 ay önce geçtim hızı falan güzel ama bu aralar çok sık internet kesiliyor ve bu herkeste oluyormuş.

Usta ben müşteri temsilcisini aradım altyapı çalışmasından dolayı kaynaklanıyor bende de durum aynıydı 1 haftaya geçti.
 
TürkNet'e geçmek mantıklı mı? Altyapım 75 Mbps downloada kadar destekliyor. Bir de modemi onlar mı veriyor yoksa bizmi alıyoruz? Daha önce TürkNet kullanmış olanlar cevaplarsa sevinirim.

1 Senedir kullanıyorum TurkNet farkı şu normal şartlarda telefonla arayıp bekliyorsun burada mail atıyorsun Online işlemlerden sitenin kendi üzerinde chet yeri var mesaj bırakıyorsun dönüyorlar hız konusuna gelirsek ilk oturduğum yerde 35 dowload 2 upload alıyordum taşındım 75 dowload 5 uploada cıktı şu an oturduğum yere kendi alt yapılarını kurdular santrale 100 dowload 55 upload alıyorum kopma sorunu günde 1 2 kere yaşarsam yaşıyorum en fazla arıza cözüm süreside büyük bir sorun yoksa en fazla 2 gün sürdü.
 
Ben türknet kullanıyorum müşteri desteği gerçekten yavaş ama şansa bağlı eğer sorun yaşamazsanız hem çok uygun fiyatlı hem de performanslı oluyor internet. Bende çok nadiren yavaşlama sorunları oldu onlar da desteğe ticket atınca bi güne çözüldü hep. Taahhütsüz olması yeter kullanmak için.
 
TTNetten geçmeyi planlıyorsanız gayet mantıklı. Hız olsun kalite olsun herhangi bir sorun yaşamadım TTNet kullanıyordum 10 seneye yakındır ve son iki senedir turknet kullanıyorum kat be kat daha iyi. Başka servis sağlayıcısı kullanmadığım için birşey diyemiyorum. Taahhütsüz olması, aynı hızı çok çok daha ucuza vermesi, çalışanlarının işini biliyor olması gibi bir çok faktör ve ttnet e kıyasla.

Ben türknet kullanıyorum müşteri desteği gerçekten yavaş ama şansa bağlı eğer sorun yaşamazsanız hem çok uygun fiyatlı hem de performanslı oluyor internet. Bende çok nadiren yavaşlama sorunları oldu onlar da desteğe ticket atınca bi güne çözüldü hep. Taahhütsüz olması yeter kullanmak için.
Ttnette haftalar sürüyor ve çoğu kere çözüm sağlamıyorlar çalışanlaının bilgisizliğinden ötürü bir de böyle düşünmek lazım bence :)
 
TTNET'ten geçmeyi planlıyorsanız gayet mantıklı. Hız olsun kalite olsun herhangi bir sorun yaşamadım TTNET kullanıyordum 10 seneye yakındır ve son iki senedir TürkNet kullanıyorum kat be kat daha iyi. Başka servis sağlayıcısı kullanmadığım için bir şey diyemiyorum. Taahhütsüz olması, aynı hızı çok çok daha ucuza vermesi, çalışanlarının işini biliyor olması gibi birçok faktör ve TTNET'e kıyasla.

TTNET'te haftalar sürüyor ve çoğu kere çözüm sağlamıyorlar çalışanlaının bilgisizliğinden ötürü bir de böyle düşünmek lazım bence :)

Türk Telekom'dan geçiyorum şu anda aldığım hızlar şu download 10 Mbps upload 1'i zor görüyor o yüzden TürkNet'e geçmek istiyorum.
Bir de boş port olup olmadığını nereden anlayabilirim?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı