Türknet'in tüm sistemleri 22:45 itibari ile çöktü

  • Konuyu başlatan Silinen üye 164587
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 4B
Bu sorunu, interneti ilk bağlantığım saatte yaşadım. Nr tesadüftür orasını bilmiyorum ama interneti bağlayan Telekom çalışanı kuzenim. Bağlantı gelmesi gerekiyor, nasıl olmazsa gelmez modemde sorun var galiba her şey düzgün yapıldı diyor. Başka modem denedik yine yoktu. Twitter'dan baktım sorun Muğla genelindeymiş. Ertesi gün sabah gelmişti. Dün gece de, 2 3 defa kopma yaşadım. Ama çok hızlıydı. Işıklar sabit, erişim gidip geldi. Nereden anladın derseniz, Knight Online oyuncusuyum. Ve aynı anda youtube müzik dinliyordum. Hem oyundan attı 2 defa hemde video dondu o esnada.
 
Çok değişik şeyler oluyor demiştim açıklamazsam olmazdı. Önce geldiler binadaki ankastre mi nedir ne denirse binanın içindeki kabloların olduğu kutuya baktılar bir cihaz soktular ciddi sinyal kaybı tespit ettiler daha sonra kabloların yerini değiştirdiler evdeki modeme giden kablonun olduğu pirizi değiştirdiler ( yeni aldım) daha sonra var olan splitterımı aldılar kendisi çantasından başka bir splitter taktı. Çıkarken de faturanıza 14 TL yansıma olacak bir seferlik dediler. Sonra üst katta oturan komşum geldi ve bizim internet gitti dedi. Aşağıdaki kutuyu biraz daha kurcaladılar bu sefer internet geldi ama telefon numaraları karıştı en üst katta oturan kişinin numarası (4. Kat) daire 3 e gitti 3 teki numara tespit edilemedi vs vs. Baya karışık şeyler oldu burada 1 saatlik uğraş sonucunda çözüldü şu anda sorun. Telekomdan gelen görevli birkaç kere merdivenden düşme riski atlattı açıkçası bayada uğraştı yeni prizi takmada vs yardımcı olduda 14 TL neden faturama yansıyacak onu anlamadım ? Benim Splitterım modemle birlikte gelmişti ve VDSL bir modemdi. Takılan splitterın üzerinde ADSL splitter yazıyor bir sorun yapacağını sanmıyorum sizce yapar mı ?

edit: Oruç ve koşuşturma başıma öyle vurdu ki Splitterı Splinterla karıştırdım Slinter yazmışım :D Splinter ustayı rahmetle anıyorum :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı