Türksat kablo artık Türk Telekom DSL altyapısı üzerinden hizmet veriyor

MobilRadar

Decapat
Katılım
19 Temmuz 2021
Mesajlar
746
Çözümler
4
Türksat kablo a. Ş artık Türk telekomunikasyon a. Ş ile yaptığı anlaşma ile ADSL/VDSL altyapısından hizmet verecek.

Detaylar hakkında: Kablonet Her Evde Kampanyası 24 ay | Kablo

Giriş paketi 16 Mbps 103 TL, modem kirası 6 TL ile 109 TL.

*Tarifeler 24 ay taahhütlü ve DSL altyapısı üzerindendir. Alabileceğiniz hızı Türk Telekom belirler. Maximum alabileceğiniz paket ise 100 Mbps'ye kadar VDSL'dir.

*Herhangi bir arıza durumunda altyapı sahibi Türk Telekomunikasyon a. Ş sorumludur.

*Verilen kiralık modem ZyXEL vmg T50B'dir.

Kısaca Türksat kablo artık kendi DOCSIS, GPON ve Türk Telekomunikasyon a. Ş DSL altyapısı üzerinden hizmet verecektir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok saçma. Fiyatlarının TT'den zerre farkı yok. Neden TT dururken Türksat'tan alayım bu fiyatlarla. Ki arıza olursa arızayı TT çözecektir diyor. Onlar arızayı tespit edecek de TT'ye bildirecek de TT kiralık altyapıdaki probleme keyfi olup müdahale edecek de... E daha ne anlamı kalıyor Türksattan almamın? Altyapı olarak zaten tek rakibi Turknet YAPA zaten. O da yeni GPON altyapılarında sanırım Gigabit hız verebiliyorlar. Onunla YAPA ile birebirler bile diyebilirim hatta. Ama modem sorununu çözmek için çözüm arayacaklarına gereksiz iş yapıyorlar sanki biraz... Kendilerine yazık ediyorlar...
 
Son düzenleme:
Şu çöp paketleri nasıl 103TL'den satıyorlar anlamıyorum TurkNet 100Mbps veriyor aynı fiyata şimdi bazıları TV falan diyebilir oda tek bizde var zaten internet yanında TV kanalları falan aşırı saçma adam sadece internet istiyor adama TV de tarifeye dahil olduğu için mecburen alıyor.
 
Kimsenin ihtiyacı olmayan bir hizmet. DSL altyapısı pahalı. TT altyapısını kullanan çoğu İSS aşağı yukarı aynı fiyatları yazıyor etikete. E bağlantı da sorunlu. Yani neden hala top çeviriyoruz bu sorunlu bağlantı etrafında anlamıyorum. Karlılığı da düşük bir ürün kiralayan firmalar için. Arıza olduğunda bile her ticket için TT'ye para ödüyorsun saha ekipleri gidip baktığında. Anlamsız işler.
 
Türk telekom, superonline, dsmart, vodafone, kablonet arkanıza bakmadan kaçın. Hem fiyatları aşırı pahalı, hemde 2 sene taahhüt şartı var.

Yaşasın netspeed, netgalaksi, turknet, milenicom, oris telekom, gibir net.

Bu arada gibir net kullanan var mı? 100 megabit inteneti 80 liraya veriyorlar.
 
Şuan TT'de sadece 100mbit 180 TL, kablonet DSL'de ise sadece 100mbit 140 TL. Eğer İPTV, Tivibu gibi yaparlarsa bence bu zamanda geçilir ve 24 ay taahhüt verilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı