Türksat Kablonet hangi illerde yok?

Gerek yok resmi sitesinde de altyapı sorgulama servisi bulunuyor. Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
Eki Görüntüle 1668205

Kablonet'in TT altyapısı üzerinden hizmet vermeye başladığından müşteri temsilcisinin muhtemelen haberi bile yoktur. Adamakıllı reklamı bile yapılmadı çünkü. Anca bizim gibi forum köşelerinde didik didik araştıran soruşturan yazan çizen azınlık vatandaş biliyor. Bugün gidip birkaç Kablonet bayiine sorsak çok yüksek ihtimalle onlar da bilmiyordur.

İyi hizmet sunuar mı?
Forumda çok görmedim ama tarifeleri pek iyi değil gibi.

Bu sene Sakarya'ya taşınacağım. 8 yıldır Kablonet + TV'ye sahibim. Şimdi kullanamayacak mıyım? Yorumunuz nedir?
Türksat altyapısı üzerinden kullanamayacaksınız.
Türk Telekom altyapısı üzerinden Türksat Kablonet kullanabileceksiniz.

İyi hizmet sunuar mı?
Forumda çok görmedim ama tarifeleri pek iyi değil gibi.
Altyapı TT altyapısı olduğu için diğerlerinden pek farkı olmaz diye düşünüyorum. Tarifeleri detaylıca karşılaştırmadım ama TT'ninkiler ile aşağı yukarı aynı gibi duruyor.

Türksat altyapısı üzerinden kullanamayacaksınız.
Türk Telekom altyapısı üzerinden Türksat Kablonet kullanabileceksiniz.

Sizce avantaj mı sağlar, dezavantaj mı? Ben TT'den kurtulduğum gün çağ atladım çünkü. O yıllara geri dönmek istemem şahsen.

Sizce avantaj mı sağlar, dezavantaj mı? Ben TT'den kurtulduğum gün çağ atladım çünkü. O yıllara geri dönmek istemem şahsen.
Türk Telekom altyapısını kullanıyor olmak dezavantajdır.
Hizmet kaliteniz taşınacağınız ilçe, mahalle ve sokağa göre değişiklik gösterir.
Türksat Kablonet'e ait altyapının dışına çıkacaksanız Turkcell ve Vodafone FTTH'i araştırın. Birbirlerinin altyapısından da hizmet veriyorlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı