TUF F15 Gaming'i ASUS Türkiye'ye göndermek

Fatura istemezler garanti kapsamına girerse fatura olmadığında kendi depolarından çıkış tarihi baz alınır.

Umarım bakılır yarın arayacağım kutusuda kocaman bunun nasıl göndereceğim bilemiyorum :( içimde nedense bir sıkıntı var inşallah sorunsuzca çözülür. Aslında ekranda bir sorun yok ama panel çevresindeki kablolarda bir sorun var panel etrafını elleyince geliyor oynatınca gidiyor, anlayamadım sorunsuzca kullanırken bir anda böyle bir şey patlak verdi.

Alt tarafını açıp anakart üstündeki panelden gelen flex kablosuna bakmak istiyorum da çok kurcalamakta istemiyorum bir yandan.
 
Müşteri hizmetleri çöp. Biri sorunu anlamıyor. Biri ikide bir bekletip neyin ne olduğuna bakıyor. Biri yanlış bilgi veriyor. Biri tam yardım etti diyorsun mail atıcam diyor atmıyor. Biri yardım etti mail attı faturayı gönderdim cevap yok. Müşteri hizmetleri böyle garantiyi bilmem.
 
ASUS'la görüştüm ürünün global garantisi olduğu doğrulandı, onarım talebini oluşturdum. Bakalım onaylandığı vakit göndereceğim. Olumlu sonuç alamazsam direkt Almanya'ya garantiye gidecek :)
 
Hayırlı olsun umarım hizmetten memnun kalırsınız.

İnşallah bakalım umarım sorunsuzca gelir ve garanti içerisinde onarım olur, panelle alakalı bir arıza olduğunu zannetmiyorum inşallah panelle alakalı bir sıkıntı yoktur flex kablosunda problem vardır. Olmadı cidden Otto Almanyaya garantiye gönderilmesi için teslim edicem yada Asus Europedan onarım istiyicem.
@zeki1981 bu arada servis fatura talep ederse beyan etmek zorundasınız yoksa garanti dışı tamir olarak değerlendirilir diyorlar, bilginize.
Sabah mail geldi kargo için gönlümün efendisini 1 metre pıt ile kaplattırdım, ama gözüme yetmediği için 1 metre daha almaya gidiyorum... :'(
Tarih 20.10.2021 Saat 15:37
An itibarıyla UPS Kargo tarafından cihazım tarafıma bırakılmış durumda, 18.10.2021 pazartesi günü onarım tamamlanıp cihaz kargoya verilmişti. SMS ınfocomla alakalı tereddütlerim olmasına rağmen bir mağduriyetim olmadı çok şükür. Ekranı değiştirip geri gönderdiler. Üründe şu anda bir sorunum yok ancak bu süreç içinde rezillik abidesi UPS Kargo çok sinirimi bozdu maalesef ki. Servis ve ASUS Türkiye açısından şu şekilde bir sıkıntım var. Kutuyu 2 metre baloncuklu pıtpıt ile sarıp kendilerine üstüne basa basa "- Aynı şekilde geri gönderilecek değil mi?" soruma aldığım cevabın 3 temsilci tarafından "- Evet" denip şeffaf jelatin ile sarılıp gönderilmesi beni açıkçası çok üzdü ve biraz kızdırdı. Şansıma ürün kutusunun kenarlarında fabrika çıkışında konulan süngerlerden olduğu için şanslıydım. Onlar olmasa kargo sürecinde ürüne zarar gelebilmesi tahminimce muhtemeldi. Kutuda sadece sağ üst ve sol alt çapraz köşe kısımlarında ezilmeler mevcut bununla kurtardığımıza şükretmekte lazım :)
 

Dosya Ekleri

  • 1634026282801.jpg
    1634026282801.jpg
    185,5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Geri
Yukarı