TUF Gaming A15 FA507NV-LP023 vs. Monster Tulpar T5 v23.2.2

MX4 kullanılıyor dedim ya. Limit yok ona rağmen mükemmel sonuç veriyor.

Aynen kanka git 50W limitli cihaz kullan performans farkını gör sonra.

Anakart olarak Monster kat kat daha iyi.

Evet anakart daha iyi olabilir bende bundan bahsettim zaten ama çevre bileşenleri genel kasa kalitesi daha düşük bütçeli. Dış bileşenler ve iç bileşenler arasındaki fark yani ikisinin farkı.

Arkadaşlar her markanın iyi/kötü modelleri vardır sırf monster diye alınmaz demeyin bahsedilen model clevo kasa değil değerlendirilebilir.

100 Derece olmadığı sürece gayet iyi, limit yok diyorum limit. Throttle ne bir fikrin bile yok gelip saçma yorumda bulunuyorsun.
100 Derecede klavye ile 2 saat CSGO oyna ellerin ne hale gelir bilir misin ?
Millet daha düşük FPS alsa bile en azından rahat oynar. Ve daha az ısınan cihazlar daha uzun ömürlüdür.

Dinlemiyorsun ki beni, dostum throttle hakkında bir bilgin var mı? Zaten cihaz 100 derece demedim bile 100 dereceye kadar sorun yok dedim ki çoğu Victus 99 derece oluyor ona bakarsan.
Bende biliyorum Victusların alınmayacağı. Victus alın demiyorum ki. Nitrolar çok daha kaliteli.

Nereden gördün ısındığını bende aynı aynı laptopu kullanıyorum işlemci ve ekran kartını en çok zorlayan oyunları oynadım CPU 88 derece GPU 73 derece gördüm.

Daha 1-2 gün önce '' Laptopta ASUS'tan şaşmayın '' diyen adamsın. Konudaki monster modelinin cpu throttle bulunmuyor mesela tek kötü yanı fiyatı. ASUS fanboyluğu yapmak yerine modele göre yorumunu yapmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı