TUF Gaming F15 FX506HC-HN056 nasıldır?

Bütçe
12000 TL
Yya şunu soruyorum: Bu ASUS bana 150 FPS orta ayarda Valorant oynatır mı?

https://www.hepsiburada.com/hp-omen...sinabilir-bilgisayar-434m8ea-p-HBCV00000DO2EP bunu al. İçindeki 2x4 RAM'leri satıp 2x8 RAM tak 12.4K ya denk gelir. Attığından daha iyi oynatır.
Sepette 1K indirim var.
Hiç uğraşmayayım dersen bu da var: Game Garaj Tracer 7tn-02 I7-10750h 16gb 512gb Ssd Rtx3060 15.6" Freedos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL.
Game Garaj Tracerxl 7tn-02 I7-10750h 16gb 512gb Ssd Rtx3060 17.3" Freedos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunun soğutması daha iyidir. Alabilirsen bu olabilir.

Kardeşim Asus oynatır ama cihazın daha doğrusu o kasanın ısınma sorunu var. Şu an 4800H işlemcisi olan modeli kullanıyorum ve memnun değilim açıkçası. Acer almadığıma çok pişman oldum. Acer alırsan mutlu olacaksın bunu anlatmaya çalışıyorum. Al kafan rahat etsin cihazın soğutma performansı çok iyi. TUF'da altında hava girişleri bile doğru düzgün yok fanlar havayı çekicem diye kendini parçalıyor yine çekemiyor doğru düzgün. TUF alma kardeşim 1 yıl olmak üzere şu an 2 ay sonra 1 senesini dolduracak çok güzel test ettim. Kesinlikle ve kesinlikle iyiliğini düşünerek almamanı tavsiye ediyorum. Bu kadar konuşmaya gider alırsan artık... Geçmiş olsun.

Kardeşim Asus oynatır ama cihazın daha doğrusu o kasanın ısınma sorunu var. Şu an 4800H işlemcisi olan modeli kullanıyorum ve memnun değilim açıkçası. Acer almadığıma çok pişman oldum. Acer alırsan mutlu olacaksın bunu anlatmaya çalışıyorum. Al kafan rahat etsin cihazın soğutma performansı çok iyi. TUF'da altında hava girişleri bile doğru düzgün yok fanlar havayı çekicem diye kendini parçalıyor yine çekemiyor doğru düzgün. TUF alma kardeşim 1 yıl olmak üzere şu an 2 ay sonra 1 senesini dolduracak çok güzel test ettim. Kesinlikle ve kesinlikle iyiliğini düşünerek almamanı tavsiye ediyorum. Bu kadar konuşmaya gider alırsan artık... Geçmiş olsun.
O kasada tasarım hataları vardı. Yeni serilerde o hatalar düzeltildi. 11. nesil intel işlemcili veya 5. nesil ryzen işlemcili Asus TUF'ları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı