İyi bir marka olduktan sonra, neden olmasın?Ve pek iyi bir namı yok, en iyi giyim markası olsaydı da Hacı Abdülcabbar giyim den giyinir miydiniz?
İyi bir marka olduktan sonra, neden olmasın?Ve pek iyi bir namı yok, en iyi giyim markası olsaydı da Hacı Abdülcabbar giyim den giyinir miydiniz?
15.6 inç işte.Sadece ekranı küçük. Ben alırdım ancak ekran yüzünden vazgeçtim.
(Fotoğraf bana ait değil.)
Ve pek iyi bir namı yok
Oyun dizüstü için tatmin edici değil. Ben 17" gibi boyutları seviyorum. 15.6 bana göre sadece okul-ev dizüstlerine layıktır.15.6 inç işte.
Yya şunu soruyorum: Bu ASUS bana 150 FPS orta ayarda Valorant oynatır mı?
O kasada tasarım hataları vardı. Yeni serilerde o hatalar düzeltildi. 11. nesil intel işlemcili veya 5. nesil ryzen işlemcili Asus TUF'ları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Kardeşim Asus oynatır ama cihazın daha doğrusu o kasanın ısınma sorunu var. Şu an 4800H işlemcisi olan modeli kullanıyorum ve memnun değilim açıkçası. Acer almadığıma çok pişman oldum. Acer alırsan mutlu olacaksın bunu anlatmaya çalışıyorum. Al kafan rahat etsin cihazın soğutma performansı çok iyi. TUF'da altında hava girişleri bile doğru düzgün yok fanlar havayı çekicem diye kendini parçalıyor yine çekemiyor doğru düzgün. TUF alma kardeşim 1 yıl olmak üzere şu an 2 ay sonra 1 senesini dolduracak çok güzel test ettim. Kesinlikle ve kesinlikle iyiliğini düşünerek almamanı tavsiye ediyorum. Bu kadar konuşmaya gider alırsan artık... Geçmiş olsun.
Hocam kasa aynı kasa iyi misiniz siz?O kasada tasarım hataları vardı. Yeni serilerde o hatalar düzeltildi. 11. nesil intel işlemcili veya 5. nesil ryzen işlemcili Asus TUF'ları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.